tvmatchen studio

TVMATCHEN STUDIO 12/3

Idag fokuserar vi på mötet mellan Manchester United och Tottenham som spelas på Old Trafford 18:30, samt mötet mellan Sampdoria och Juventus som spelas på Luigi Ferraris 18:00.

I kvällens första match beger vi oss till England för att se när Manchester United tar emot Tottenham i omgång tjugonio av Premier League.

Tottenham ligger på en sjundeplats i ligan och är två poäng bakom Manchester United med två matcher mindre spelade. Kan Spurs slå United ikväll och gå om både West Ham och Manchester United i tabellen?

I kvällens andra match beger vi oss till Italien för att se när Sampdoria tar emot Juventus i omgång tjugonio av Serie A.

Juventus ligger just nu på en fjärdeplats i tabellen med fyra poäng upp till Napoli på tredjeplatsen. Sampdoria kämpar på i den nedre delen av tabellen och ligger just nu på en femtondeplats med fyra poäng ner till nedflyttningsstrecket.

Podcasten laddas även upp som ljudfil dagligen och är tillgänglig via Spotify, Apple och Anchor – du finner samtliga avsnitt till respektive leverantör nedanför:


ApplePodcast Logo
SpotifyPodcast Logo
AnchorPodcast Logo