Svensk VM-succé kan ge dig 17 gånger pengarna

Höjdpunkten i grupp B hägrar när Sverige gör upp mot Ryssland om gruppsegern. Vinst för Tre Kronor samtidigt som Schweiz tar poäng mot Tjeckien innebär att Richard Grönborgs tredje VM-trupp med största sannolikhet får Tyskland i kvartsfinalen. Om du utnyttjar erbjudandet i denna kampanjen från Unibet kan du få 17ggr på pengarna du startade med om Sverige vinner. Läs mer om hur du tar del av erbjudandet längre ned.

Kan Sverige lyfta sig?

Sverige ska vara oerhört glada att de fick med tre poäng mot Lettland. Återigen fick Tre Kronor inte spelet att stämma när motståndet blev bättre och  den med NHL-stjärnor fyllda truppen var faktiskt nära en förlust. Men efter att Dennis Rasmussen skickat in 5-4 i tom bur i matchens slutminuter har Sverige nu förutsättningarna att faktiskt vinna grupp B. Då krävs det seger mot Ryssland samtidigt som Schweiz tar poäng Tjeckien. Alternativet är att Sverige besegrar Ryssland med minst tre puckar. Vid de förutsättningarna är Sverige etta i gruppen och får med största sannolikhet Tyskland i kvartsfinalen. Läge för revansch från OS-fiaskot?

Skulle Sverige däremot inte lyckas med ovanstående är sannolikheten stor att det blir USA eller Kanada i kvartsfinalen, två motståndare Sverige inte vill mötas redan. Detta då Finland leder gruppen oväntat. De finska lejonen var avsågade inför turneringen men har överraskat positivt och så länge de vinner sin sista match mot Tyskland hamnar de överst i tabellen. Det gör att oavsett om Sverige blir tvåa eller trea i gruppen får de USA eller Kanada i kvartsfinal.  

Poängkungarna gör upp

William Nylander och Kucherov har likt Lionel Messi och Cristiano Ronaldo slagits om platsen som turneringens poängkung. Inför mötet är Nylander en poäng före NHL:s poängkung då 2017 års MVP rsvarat för 15 poäng jämfört med Kucherovs 14. De båda spelarna har haft två helt olika säsonger bakom sig. Nylander starkt ifrågasatt i Toronto efter kontraktstrul och brist på poäng. Kucherov hela NHL:s poängkung med sanslösa 128 poäng.

Nu blir det en match i matchen mellan VM:s två hetaste spelare och nog behöver det svenska försvaret hålla reda på Kucherov. Det finns dock ytterligare ryska hot. Till exempel superstjärnan Ovechkin och rutinerade Malkin. Det svenska laget måste upp en nivå men från tidigare erfarenhet vet vi att Tre Kronor brukar prestera som bäst när motståndet också är som bäst. Nu är det upp till bevis för om vi inte får se bättre prestationer snarast kommer det här VM-slutspelet inte sluta i guld som det gjort de två senaste åren.

17 gånger pengarna på svensk vinst

Om du utnyttjar Unibets erbjudande kan du förvandla dina 100kr till så mycket som 1770 kronor. Oddsen gäller i skrivande stund och kan ändras.

Följ dessa steg