KVARTSFINAL MOT FINLAND – Åtta gånger pengarna på svensk vinst!

Experterna har varit eniga att Sverige haft vissa problem i VM. Visserligen har Tre Kronor varit vassa offensivt, men det har inte varit tätt bakåt. Inför den sista gruppspelsmatchen mot Ryssland så vaskade förbundskapten Grönholm om i backparen. Förhoppningen var att få spelarna att tända till och få lite ny energi vilket fungerade riktigt bra, i en period. I andra perioden fullkomligt manglade ryssarna det svenska laget. Förlust 7-4 och nu väntar Finland i kvartsfinal. Finland kommer få känna på det svenska lagets revanschlust.

Ett Tre Kronor i fantastisk målform

Patric Hörnqvist har gjort en stark insats i VM och leder just nu den interna skytteligan och ligger på tredje plats i VM:s totala skytteliga med 6 gjorda mål. Med sin offensiva press, tryck framför kassen och en ork få kan mäta sig med så är Hörnqvist en viktig kugge i det svenska målskyttet.  Nylander presterar väldigt fint med flera assist och mål.  Sverige gör i snitt 5,5 mål per match detta VM. Om vi ser på vår kvartsfinalmotståndare Finland som i jämförelse endast gör 2,8 mål per match i snitt så känns det som att Sverige ska ha väldigt goda chanser i kvartsfinalen. 888 Erbjuder 8x pengarna på svensk vinst för nya kunder, ett odds som i dagsläget ligger på 1,50-1,60 vanligtvis. Vi skriver mer om hur du tar del av detta fantastiska erbjudande längre ner i artikeln.

Sverige är stora favoriter mot Finland

Kollar man spelare för spelare så är Sverige väldigt stora favoriter inför matchen, då de på pappret har ett klart bättre lag. Finland har 18 spelare i truppen som gör debut i VM varav endast 2 NHL-spelare medan Sverige har med 20 Världsmästare med i sin och hela 21 NHL-spelare. I tillägg så har Finlands form dippat avsevärt sen starten av VM med svaga insatser mot både Storbrittanien och Frankrike. Spelarna i den svenska truppen har uttalat sig att det var tur att genomklappningen kom i gruppspelet, och att de framöver kommer vara mycket starkare och bättre som lag. Att förlora mot Finland kommer inte finnas på kartan i kvartsfinalen.

Finland förlorade sista matchen i gruppspelet

Sverige kommer till kvartsfinalen med en ganska väntad förlust i bagaget mot storfavoriten Ryssland. Finland, som hittills varit VM:s största positiva överraskning, åkte däremot på en riktig käftsmäll mot Tyskland. Så det är två lag med stor revanschlust inför kvartsfinalen. Sverige har i alla tider varit ”Storebror” i dessa matcher, och på något sätt så är det så även denna gång. Det svenska laget kryllar av individuella stjärnor från NHL, med William Nylander, Patric Hörnqvist, Henrik Lundqvist och Elias Pettersson i spetsen. Det finska laget har inte alls samma namnkunniga lag, men har under VM visat att när allt stämmer kan dom spela riktigt fin hockey.

Vinner Sverige får du 8x pengarna!
Om du utnyttjar 888:s erbjudande kan du förvandla dina 50kr till 400kr om Sverige vinner.

Följ dessa steg: