TV-Sporthelgen V 29, med golf i världsklass och tennisfinaler i Båstad

Avgörande i damtennisen i Båstad, British Open, allsvensk fotboll och massor med träningsmatcher för den som inte kan vänta på att ligorna ute i Europa ska dra igång.

Lördag:
Semifinaler i både dubbel – och singelspelet med Johanna Larsson kvar i båda tävlingsformerna. Matcherna börjar klockan 13.00 och sänds på TV4 Sport, TV4 Play eller i Collector Swedish Open appen.
Golfmajorn British Open spelas under helgen men tiderna kan varieras på grund av regnovädret som bromsat tävlandet en aning. Tävlingen visas på Viasat Golf och Viaplay.
För alla fotbollsfanatiker som inte kan vänta på att säsongerna drar igång i augusti så spelas det två intressanta träningsmatcher. Den första mellan Bayern München och Valencia klockan 13.35 via Unibetsstream, den andra matchen spelas i natt mellan Benfica och PSG klockan 03.30 på Eurosport 2 för den som inte kan vänta längre.

Söndag:
Finaler följer i Båstad och det förhoppningsvis med svenskt deltagande och segrare. Finaldagen börjar klockan 14.00 och sänds i samma kanaler som på lördagen.
British Open fortsätter, med frågetecken för att det blir sista dagen som det var planerat eller om spelet får fortsätta i nästa vecka. Golfen visas på TV10, Viasat Golf och Viaplay med preliminär start tid klockan 12.00.
På C More Sport klockan 15.00 möts återigen Norrköping och Göteborg när serien har nått sin vändpunkt. I det senaste mötet mellan topplagen slutade matchen med ett oavgjort resultat, men närmast segern var Göteborg hemma på Ullevi. Det återstår att se om Norrköping i sin tur kan utnyttja fördelen av hemmaplan denna gång samt att Blåvitt spelat en tuff match i Europa League kvalet. Matchen sänds även på C More Sportstream, Fotbollskanalen och Viaplay.