(Foto: by JAVIER SORIANO / AFP)

INFÖR SPANIEN MOT TYSKLAND: FÖRHANDSTITT OCH SPELTIPS

Notera att inlägget innehåller betalda länkar

Arena: Al Bayt Stadium
Tid: 20:00 27/11-2022 (Söndag)
Kanal: SVT1 och SVT Play

Tyskland hade en katastrofal inledning på sitt världsmästerskap då de fick se sig besegrade av Japan med 2-1. På annat håll fick Spanien en drömstart då de slog Costa Rica med hela 7-0. Nu ställs lagen mot varandra i en väldigt intressant match.

Tyskland chockade av Japan

Trots att tyskarna inledde med att ta ledningen i första halvleken efter ett straffmål av Ilkay Gündogan så var det dem som stod som förlorare när domaren blåste av matchen. Tyskarna hade chansen att utöka sin ledning vid några tillfällen men tog aldrig chansen. Istället överraskade Japan med att både kvittera och ta ledningen inom åtta minuter.

Tyskland har fortfarande allt att spela för, dock så är deras nästa match mot Spanien, laget som är deras svåraste motståndare i gruppspelet.
Tyskland behöver få med sig ett resultat mot Spanien då vi kan räkna med att Japan kommer att vinna mot Costa Rica.

Spanien mot gruppseger?

Spanien startade VM på bästa tänkbara sätt då de fullständigt över Costa Rica med 7-0, turneringens hittills största vinst.
Spanien lekte med motståndet från matchens början till slut. Det var tiki-taka-propaganda från spanjorerna som slog över tusen lyckade passar i matchen.

Det ser onekligen ut att vara ett Spanien av forna dagar sett till hur de spelade och dominerade mot Costa Rica. Det ska bli väldigt intressant att se om de även kan passa sig runt ett pressat Tyskland.

Spanien kommer onekligen in till den här matchen fulla med självförtroende. Inte bara för att de vann premiärmatchen med 7-0 utan för att senast de mötte Tyskland  i  2020 så vann spanjorerna med 6-0.

Speltips Spanien mot Tyskland

Vi räknar med att det kommer att bli en jämn match målmässigt där Spanien kommer att ha bollinnehavet och försöka använda sitt passningsspel för att spela runt Tysklands press.
Spanien är knappa favoriter enligt matchvinnaroddsen med x2.40 på rak vinst till spanjorerna. Tyskland att vinna ger x2.95 och oavgjort ger x3.60.

Trots att Spanien är favoriter tror vi på ett oavgjort resultat samtidigt som båda lagen gör mål i matchen. Spelet ”X med mål” ger just nu x3.80 insatsen.

Hitta alla oddsen hos ComeOn

18+ år – Regler & vilkor gäller | Stödlinjen.se


Se alla matcher från VM nedanför

© TVmatchen.nu – Fotboll på TV