-->

Vinn 966 kr om Alexander Isak gör mål mot Malta

Janne Anderssons mannar fortsätter kvalet mot EM 2020 och nästa match är hemma på Friends Arena mot Malta. Den svensk som varit hetast under våren är supertalangen Alexander Isak och nu har du chansen att få 966 kronor tillbaka genom en insats på 100 kronor om 19-åringen hittar nätet. För att ta reda på hur du kan få tillbaka mer än nio gånger din investering hos Unibet läser du hela artikeln och tar del av informationen längst ner.

Sveriges jakt mot EM fortsätter

Som vanligt har det på förhand handlar om att släcka bränder för Janne Andersson. Med ordinarie mittlås borta – där både lagkapten ”Granen” och superstjärnan Lindelöf saknas på grund av skador – gäller det att ersättarna Jansson och Helander håller tätt mot Malta. Nu ska Sverige vara så pass mycket bättre än Malta att det egentligen inte ska spela någon roll vilka mittbackar vi spelar med, kvalitetsskillnaden ska vara tillräckligt stor oavsett.

En som inte är skadad och som samtidigt haft en strålande vårsäsong är Alexander Isak. Efter flytten till Dortmund har det först lossnat ordentligt när 19-åringen via utlåning nådde holländska Willem II under säsongen. Totalt svarade anfallaren för hela 19 mål på 29 matcher och Isak var en av de stora anledningarna till att laget nådde hela vägen till final i holländska cupen. Där blev det dock klar förlust mot Ajax.

Alexander Isak väntar fortfarande på sitt första landslagsmål och tillsammans med Quaison som fått klartecken till spel ska duon kunna hota ett förmodat lågt sittande maltesiskt försvar. Med de kvalitéer som Isak sitter på talar mycket för att kan hinna nätet eftersom han är betydligt bättre än försvararna.

En hundring på Isak som målskytt kan ge dig 966 kronor – så fungerar det!

Unibet ger dig möjligheten att göra en insättning på 100 kronor där du har chansen att få tillbaka 966 kronor.

Följ dessa steg för att ta del av erbjudandet:

1. Gå till Unibets kampanjsida och läs T&C här
2. Gör en insättning på 100 kronor och ta emot välkomstbonusen som ger dig 600 kronor att spela för.
3. Satsa allt på att Alexander Isak ska göra mål till oddset 1,61 hos Unibet
4. Om Isak gör mål omvandlas din insats på 100 kronor till 966 kronor