Live Streama Salernitana – Juventus

Publikfavoriten Juventus tar picket och packet till Stadio Arechi för att ställas mot ett Salernitana som kommer från en uppfriskande vinst senast. Här visar vi hur du kan live streama Salernitana – Juventus med flera olika alternativ, varav ett par av dessa helt utan kostnad.

Streama Juventus mot Salernitana hos Bet365

Bet365 är inte bara ett populärt spelbolag, de har även en live streaming-tjänst tillgänglig för deras spelare. Hos dem ser ni alla matcher från Serie A med ett krediterat spelkonto eller aktivitet när det kommer till spel.

  1. Skapa ett konto hos Bet365.
  2. Sätt in 50 kronor, mer eller ha placerat ett spel de senaste 24 timmarna.
  3. Gå till Salernitana – Juventus när matchen startar och streama den direkt.

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+.

Livestreama Salernitana – Juventus hos C More

  1. Skapa ett konto hos C More via denna länk.
  2. Abonnera på C More Plus eller C More Premium Plus.
  3. Gå till “Sport” och Salernitana – Juventus för att starta streamen.

Genom att prenumerera på C More med deras abonnemang Plus – för 349 kronor per månad – får du tillgång till alla matcher från bland annat Serie A, men exempelvis även La Liga och Allsvenskan tillsammans med massvis av sportunderhållning. 

Med C More Sport får du dessutom kommentatorer till din livestream för Salernitana – Juventus med inför-, under- och eftersnack.

Inför Salernitana – Juventus:

Med en 2-1-vinst borta över Lecce kommer Salernitana med luft under vingarna till hemmamötet mot Juventus, som hittas på en bättre placering än i mitten av tabellen till följd av deras poängavdrag. Men även spelmässigt har säsongen varit sisådär för den tidigare dominanten av italiensk fotboll. 

Närmast kommer man dock med en 1-0-vinst över Lazio i Coppa Italia, vilket följde upp en oväntad hemmaförlust mot Monza. Kommer andra raka här?

FAQ:

Hur får jag stream till Salernitana – Juventus?

Det finns flera sätt att hitta en stream inför Salernitana – Juventus och detta via bland annat Bet365 eller C More. Via den förstnämnda är streamingen dessutom utan extra kostnad, medan C More är ett månadsabonnemang. 

När startar Salernitana – Juventus?

Matchen har avspark 20:45, tisdagen den 7/2 2023, och man kan även passa på att se lite införsnack när man redan är igång.

Vad krävs för att livestreama Salernitana – Juventus hos ett spelbolag?

Genom vissa spelbolag kan man livestreama Serie A och däribland Bet365. Det som krävs är att man gjort en insättning och sedan har minst en krona på spelkontot för att få tillgång till alla deras streamade event.