Streama El Clasico: Barcelona – Real Madrid

Under kvällens Copa del Rey, den 5 april 2023, väntar världens största klubblagsmöte i form av Barcelona mot Real Madrid. Här visar vi hur du kan streama El Clasico gratis hos via två olika alternativ.

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+.

Livestreama El Clasico hos Bet365

Via marknadsledande bet365 kan man livestreama El Clasicó utan extra kostnad. Därutöver kan man se alla matcher från den spanska toppfotbollen i form övriga Copa del Rey & La Liga. Enda kravet är att man skapar ett konto, sätter in minst 50 kronor eller aktivt bettat under de senaste 24 timmarna.

  1. 1. Gå till bet365 via denna länk.
  2. 2. Skapa ditt konto och sätt in minst 50 kronor.
  3. 3. Behåll minst en (1) krona på kontot och få tillgång till stream av El Clasico och La Liga.

Stream av Barcelona – Real Madrid hos Unibet

Det andra alternativet när det kommer till streaming av Barcelona – Real Madrid är via Unibet, en annan speloperatör som också erbjuder spel på matchen. Även de har ett stort utbud av sport som ett alternativ från att se fotboll på tv.

  1. 1. Gå till Unibet via denna länk.
  2. 2. Registrera ett konto och sätt in minst 25 kronor.
  3. 3. Starta din stream av Barcelona – Real Madrid.

+18. Spela ansvarsfullt. Regler & villkor tillämpas.

Streama Barcelona – Real Madrid i mobilen

En av fördelarna med att streama Barcelona – Real Madrid i det som kallas El Clasicó hos icke-traditionella kanaler är att man dessutom kan se det i mobilen, bara såvida man har en internetuppkoppling och en smart telefon tillgänglig.

För en ännu bättre upplevelse när du ser streaming av El Clasico rekommenderar vi att ladda ner den operatörens app snarare än att använda den mobila webbläsaren.

FAQ

Hur streamar jag El Clasico gratis?

Två enkla sätt att få tillgång till streaming av El Clasicó helt gratis är via Bet365 eller Unibet. Kom dock ihåg att du behöver ett spelkonto aktivt och har ett plussaldo på detsamma, men det finns inga som helst krav på aktivt spelande.

Vilken tid är det avspark för Real Madrid – Barcelona?

Matchen mellan Real Madrid och Barcelona har avspark 21:00, torsdagen den 2/3-2023. Om man väljer andra alternativ för matchen kan man dessutom följa införstudio, men det finns inte tillgängligt hos speloperatörerna.

Finns det andra sätt att se matchen?

Även Sportbladet via deras plustjänst, till en kostnad, visar El Clasico.

Var spelas El Clasico?

El Clasico spelas i Madrid och på Santiago Bernabéu.