Wolves - Arsenal Foto: JUSTIN TALLIS / AFP

Wolves – Arsenal: Spanjorernas kamp

Notera att inlägget innehåller betalda länkar

  • Avspark och datum: 20:45, lördag 12 november 2022
  • Arena: Molineux, Wolverhampton
  • Senaste inbördes resultat: Arsenal – Wolves 2-1, februari 2022
  • TV/stream: Viaplay eller Viasat Premium

Efter bland annat matchen mellan Newcastle och Chelsea den här lördagen har vi matchen mellan Wolves och Arsenal att sätta tänderna i. Det är en minst sagt spännande tillställning som väntar. Matchen mellan Wolverhampton och Arsenal kommer även det att bjuda på ett par spännande odds som vi ska ta en titt på.


Wolves har nyligen ersatt tränaren Bruno Lage med den tidigare Sevillatränaren Julen Lopetegui. Den spanska tränaren har ett makalöst facit när det kommer till att vara huvudtränare och ansluter till Premier League med ett gott rykte efter att ha tränat bland annat Porto, Spaniens landslag och nu senast Sevilla.

Wolvesseger nödvändigt för Lopetegui

Den nya tränaren Julen Lopetegui kommer att basa i sin första Premier League-match under lördagen. Han har tagit över rollen från Steve David som agerade som interrimtränare och som ledde laget när man förlorade med 3-2 mot Brighton senast i ligan.

Davis vann endast en match under den korta tiden som tränare, mindre än vad man hade förväntat sig med den truppen. Lopetegui kommer behöva få en bra start men ställs redan i sin första match mot ligaledarna Arsenal med Mikel Arteta vid rodret.

Vi har redan sett en annan ny tränare i Premier League ha en positiv påverkan på sitt lag i sin första match när Aston Villa slog Manchester United i förra omgången.
Nu ska det bli intressant att se om även Julen Lopeteguis Wolves kan vända på sin form och få med sig ett resultat direkt i tränarens första match.

Ett spel på rak vinst för Wolves ger just nu x6.50 hos ComeOn.

Arsenal visar fortsatt fin form under Arteta

Vi har sagt det vid flera tillfällen under säsongen och säger det igen. Mikel Arteta och Arsenal har onekligen vänt på steken den här säsongen. Från att vara ett lag som inte kunde behålla kontinuiteten till att numera inte verkar kunna förlora.

Artetas skickliga arbete placerar Arsenal som serieledare med vinster mot Tottenham, Liverpool och Chelsea längs vägen. Den enda förlusten för Arsenal kom i september på Old Trafford. Även om vi inte kan hylla Arteta och Arsenal nog tror vi att det här blir en tuff match för laget.

Trots deras form har Wolverhampton fortfarande ett mycket starkt lag med fler fantastiska spelare. Julen Lopetegui kommer försöka ta sig runt Arsenals possessionspel med hjälp av spelfördelarna Joao Moutinho och Ruben Neves på mittfältet.

Arteta kommer i sin tur behöva hitta ett sätt att sätta press på hemmalagets mittfält från start och se till att nämnda portugiser inte får bollen. Det är där matchen kommer att vinnas, eller förloras.

Favoritskapet mellan Wolves och Arsenal ligger hos bortalaget med oddset x1.52.

Wolves – Arsenal: odds och speltips

Vi tror att Lopeteguis första Premier League-match kommer att sluta med förlust. Arsenal kommer helt enkelt att vara för mycket för hemmalaget i det här skedet. Vi tror på 2-0 genom mål av Gabriel Martinelli och Gabriel Jesus.

Arsenal att vinna med 2-0 till ger just nu x6.00 hos ComeOn.

Hitta alla odds hos ComeOn