Newcastle - Chelsea (Foto: Jacob Kupferman / Getty Images via AFP)

Chelsea – West Ham odds: Kan Chelsea ta ytterligare en trepoängare?

När? Lördag 3 september, 16:00
Var? Stamford Bridge
Sändning? Viasat Fotboll / Viaplay
Senaste resultat: Chelsea – West Ham 1-0, april 2022

Chelsea mot West Ham är alltid en omdiskuterad och het match i Premier League för båda lagens supportrar, men också för neutrala åskådare. Båda lagen känner en stor rivalitet mot varandra och det syns verkligen ute på planen. Passionen finns alltid där när det är dags för detta möte, som alltid blir en intensiv historia.

Trots detta är oddsen inför Chelsea – West Ham i stor favör till hemmalaget, som är favorit att vinna till x1.53*. Samtidigt ger en vinst för West Ham hela x5.90*. Det finns fantastiska möjligheter att skapa fina spel på West Ham eller Chelsea i betbuilder-funktionen som 888sport har på sin sajt.

Chelsea och Thomas Tuchel vässar formen

Chelsea har fem intressanta matcher i inledningen av säsongen. I några matcher har laget varit närmast briljant, men i andra har prestationerna varit direkt undermåliga. I sina senaste två matcher har Chelsea spelat mot Leicester City och Southampton.

Mot Leicester tog man hem alla tre poängen efter en imponerande vinst med 2-1. Detta trots att man hamnade i en tidig uppförsbacke sedan Conor Gallagher, som är en egen akademiprodukt i Chelsea, blev utvisad efter två gula kort redan i den första halvleken.

Samma dag som Leicester och Chelsea mötte varandra på planen träffades man också i förhandlingsrummet. För det var då som Chelsea bekräftade att man lyckats värva Wesley Fofana från just Leicester. Det var en affär som rapporteras vara värd €88 miljoner och som väntas bli en viktig pusselbit i det nya lagbygge som Chelsea och Thomas Tuchel nu sätter ihop.

Vi kan föreställa oss att fransmannen gör sin debut för Chelsea i derbyt mot West Ham, men med tanke på att Koulibaly är tillbaka från avstängning får vi avvakta och se hur Tuchel formerar sin startelva.

Det är däremot säkert att Fofana kommer att addera mer snabbhet och skärpthet till Chelseas försvar, och han väntas bli ett bra komplement till Thiago Silva och Kalidou Koulibaly. Det är en tuff utmaning som väntar för West Ham United.

Mot Southampton saknades verkligen en defensiv stöttepelare. Då föll Chelsea med 2-1 och det var den andra förlusten bara den här säsongen. Vi fokuserar mycket på det positiva runt Chelsea, men negativiteten börjar också synas.

Om du väljer att spela på hemmalaget i den här matchen har vi några fantastiska odds på Chelsea – West Ham till dig. Raheem Sterling att göra första målet och båda lagen att göra mål i matchen ger i skrivande stund x10.50* i odds hos 888sport.

West Ham behöver plocka poäng

West Ham United har imponerat stort de senaste två säsongerna. De gick från en nedflyttningskandidat till ett lag som är återkommande i Europaspelet på bara en säsong. David Moyes är den person som förtjänar uppskattning. Den tidigare managern för Manchester United och Everton har verkligen gjort West Ham som pånyttfödda och har skickat hela klubben i en positiv riktning.

Han har vunnit mot Chelsea med West Ham tidigare och hoppas nu göra samma sak igen. Oddsen inför Chelsea – West Ham talar för hemmalaget, men det innebär också att en bortavinst skulle kunna generera enorma vinster.

  • West Ham att göra sista målet i matchen: x3.70*
  • West Ham att vinna eller kryssa, Jarrod Bowen att göra mål och båda lagen göra mål: x8.50*

Chelsea – West Ham odds: Vårt speltips

Vårt speltips inför den här matchen är att ställa oss bakom hemmalaget. Efter vinsten mot Leicester måste du ha tro på det Chelsea gör.

  • Chelsea att vinna från underläge och Raheem Sterling göra mål i matchen ger x11.00* insatsen (hos 888sport).
    (*Notera att det här är odds som kan förändras fram till avspark.)

888Sport har nu ett välkomsterbjudande som dubblar din första insättning upp till 500 SEK. Registrera ditt konto via BankID och hämta ut din välkomstbonus för att spela på helgens matcher i Premier League.
För att få mer info och för att ta del av välkomsterbjudandet klickar du på knappen nedanför.

Vänligen notera att det här är ett betalt samarbete med 888sport