UFC 241: Bra värde på Miocic – så kan du få över 13 i odds

Matchen alla väntat mellan nuvarande tungvikts-mästaren Daniel ”DC” Cormier och Brock Lesnar blev aldrig av på grund av den senares pension. Hur som helst öppnade detta dörren för en re-match mot Stipe Miocic som förlorade titeln till just Cormier i UFC 226 i juli 2018. Cormier vs Stipe 2 går av stapeln kommande helg i Honda Center i Anaheim, Kalifornien.

Läs artikeln för att se varför Miocic ger bra spelvärde och hur du får 1350 kronor tillbaka på en satsad hundring på den förra mästaren.

Stipe Miocic var spelbolagens favoriter att vinna första matchen mellan de två slagskämparna, men Cormier levererade en minnesvärd start till sin UFC-tungviktsdebut genom att knocka Miocic med ett förödande högerslag redan i första ronden. Vinsten senast gör att Cormier är favorit till segern till oddset 1.66 hos Unibet.

En efterlängtad returmatch

I lördagens fight får vi se två åldrande herrar i slutet på sin professionella karriär. Cormier med sina 40 år är nära pensionen medan Mimic fight kanske blir den sista han går UFC. ”DC” har under sin tid som proffs endast förlorat en match under hans annars fläckfria MMA-karriär. Den kom mot Jon Jones, mästaren i lätt tungvikt. Cormier har haft bältet i två olika divisioner samtidigt efter att ha vunnit mot Miocic i tungvikt och fått bältet i lätt tungvikt när Jones varit avstängd.

36-årige Miomic är med sina 193 centimeter den yngre och längre av de två rutinerade herrarna. Hans räckvidd på 203 cm ger honom ett övertag mot Cormier som står 13 cm kortare på mattan och med en räckvidd på endast 184 cm. Innan förlusten mot ”DC” hade Miomic sex raka vinster och försvarade sin titel tre gånger – rekord i UFC tungvikt. Totalt har den Cleveland-födde kroaten varit favorit o tio av sina 13 senaste matcher så att spela honom som underdog ger ett bra spelvärde.

Så här får du 13,5 gånger pengarna på seger för Miomic

Unibet är kända för sina schyssta erbjudanden och höga odds. De erbjuder 2,25 i odds på seger för Stipe Miocic i fighten mot Daniel Cormier. Hur som helst kan du få ut betydligt mer av ditt bet om du väljer att ta del av välkomsterbjudandet där en insättning på 100 kronor ger dig 600 kronor att spela för. Då kan din satsade hundralapp ge dig 1350 kronor tillbaka.

Så här fungerar erbjudandet

  1. Gå till kampanjens sida och läs T&C — > HÄR
  2. Gör en insättning på 100 kronor och ta emot välkomsterbjudandet på 500 kronor vilket ger dig 600 kronor att spela för.
  3. Satsa hela beloppet på att Miomic vinner till oddset 2,25
  4. Om Miomic vinner har dina 100 kr växt till 1350 kronor.