UEFA Supercup – Så får du höga odds på Liverpoolvinst

Den europeiska supercupen står på schemat och för första gången någonsin bjuds det på en helengelsk final när Liverpool och Chelsea drabbar samman. En lång resa väntar lagen till onsdagens spelplats, Istanbul, där vi kan förvänta oss två lag som kommer sälja sig dyrt i jakten på säsongens första titel. Liverpool hålls som klara favoriter inför matchen, men ska inte räkna med någon enkel seger mot Chelsea som har en rejäl dos revansch och stolhet att spela för efter helgen kollaps på Old Trafford.

Se speltips för matchen längre ner

En premiäromgång med blandade resultat

Liverpool gjorde processen kort med Norwich under fredagskvällen när man gick upp till en tidig 4-0 ledning innan halvtidsvilan. Andra halvlek blev mer av en transportsträcka och en möjlighet för Jürgen Klopp att rotera in spelare inför onsdagens Supercupfinal. Smolket i glädjebägaren var såklart Alisons skada som kommer hålla brasilianaren borta i upp till 2 månader. I övrigt finns där inga skadebeskymmer att ta hänsyn till hos Merseysidelaget och man känns som en fullt rättmätig favorit, om än till lite väl pressat odds.

Frank Lampard kunde önskat sig en roligare tävlingsdebut som manager för hans Chelsea. Förlust 4-0 borta mot Manchester United och den största premiärförlusten för de blåas del under hela Premier League-eran. Endast tre dagar senare ska man infinna sig i Istanbul för att möta förra säsongens Champions League-vinnare, det vill till att Frank Lampard och spelartruppen snabbt glömmer söndagens fadäs och har fokus inställt på nästa uppgift. Skadorna fortsätter att gäcka Chelsea som till onsdagens möte får klara sig utan Ruben Lofus-Cheek, Hudson-Odoi, Rüdiger och Willian (tveksam).

Liverpool i bra form

Marknaden är på det klara med att vi har en målfest att vänta, något jag ställer mig tvivlande till. Det är final med allt vad det innebär, en lång resa för båda lagen och ett fokus på inledningen av Premier League från både Liverpool och Chelsea – Känslan säger ändå att Liverpool kommer att ta hem detta, med fantastisk form och momentum på sin sida.

Steg för steg

1. Gå till kampanjsidan och läs vilkoren noga ->HÄR
2. Gör en insättning på 100 kronor och ta emot välkomstbonusen som ger dig 600 kronor att spela för.
3. Satsa allt på vinst för liverpool
4. Vinner Liverpool matchen omvandlas din insats på 100 kronor till 960 kronor.