Sverige möter Tyskland i kvartsfinal – Så vinner du över 3000 kronor vid svensk seger

Tyskland är givetvis en mycket svår motståndare för Sverige, men efter Sveriges stabila insats mot Kanada så finns det ändå en del som talar för att man kan hota tyskorna. Statistiken säger att Tyskland bör vinna, dock har Sverige aldrig haft ett lika internationellt damlandslag som just nu. Nilla Fischer har under många år varit helt given som lagkapten i ett av världens bästa lag, de tyska mästarna Wolfsburg. Fridolina Rolfö har nyligen skrivit kontrakt med samma klubb. Hanna Glas spelar i PSG, som var i Champions League-final, och Caroline Seger samt Kosovare Asllani har både mycket rutin från franska ligan. Med tanke på dessa meriter så har tyskorna stor respekt för det svenska laget, och svenskorna har mycket bra koll på det tyska laget.

Stabil försvarsinsats kan bädda för seger mot Tyskland

Skeptiker kommer påminna om Sveriges förlust mot USA, tidigare i VM. Då ska man komma ihåg att Sverige inte ställde upp med sitt bästa lag, och framförallt inte den bästa backlinjen. Mot Kanada förlorade Sverige bollinnehavet klart, trots det hade Kanada inte en enda kvalificerad målchans utöver straffen som Hedvig Lindahl mästerligt räddade. Stina Blackstenius självförtroende har växt enormt efter målet mot Kanada och hon kommer vara livsfarlig i kontringarna som Sverige kommer få mot Tyskland, 5.20 i odds på att Stina gör mål i matchen. Därför är inte en svensk seger så långt borta som vissa tror.

Så får du över 3000 kronor vid svensk vinst mot Tyskland

Unibet erbjuder alla nya spelare en välkomstbonus på 500%. Detta erbjudande ger ett utmärkt tillfälle att vinna stora pengar vid svensk vinst. Sätter man in 100 kronor så får man ytterligare 500 kronor att spela för, sammanlagt 600 kronor. Svensk seger står just nu i över 5 gånger pengarna, vilket gör att den satsade hundralappen kan generera över 3000 kronor.

Ta chansen att vinna över 16 500 kronor på Sverige och Stina Blackstenius

Känner man för ett ännu vassare odds så kan man kombinera svensk seger med att Stina Blackstenius gör mål, vilket skulle ge ett sammanlagt odds på 27.56. Satsar man 600 kronor på detta scenario ger det över 16 500 kronor i vinst.

Så tar du del av erbjudandet

1: Följ denna länken och skapa ett konto hos Unibet, läs igenom villkoren.
2: Sätt in 100 kronor och få ytterligare 500 kronor att spela för
3: Spela på svensk seger till oddset 5.30 (nuvarande odds)
4: Få 3180 kronor tillbaka vid svensk vinst (600 kronor x 5.30)

Tänk på att detta oddset gäller i skrivande stund och kan ändras. Missa inte detta fina erbjudande!