Spännande turneringar och hög underhållning

Problem att få tiden att gå i tider med inställda matcher och uppskjutna turneringar? Slå dig ner kring pokerbordet hos 888 – en unik upplevelse med mängder av aktiva bord där alla nya spelare får ta del av en exklusiv välkomstbonus på 100%! Oavsett om du är en gammal räv med lång erfarenhet från poker eller en novis som vill testa vingarna har 888 Poker något att erbjuda.

Hämta din bonus hos 888 Poker

  • 100% insättningsbonus upp till 500 kronor
  • Tillgång till exklusiva turneringar
  • Biljetter till världens främsta live-event

Börja spela med en gång

Att bli medlem hos 888 Poker och börja spela tar inte mer än ett par minuter. Det enda du behöver göra är att följa länken längst ner i artikeln, ladda ner pokerklienten och ange ett alias. När registreringen är klar har du en generös välkomstbonus som väntar, 100% på första insättningen upp till 500 kronor!

Hos 888 Poker erbjuder man dagligen flertalet turneringar, cash-games och mycket mer. För dig som ny spelare hos 888 Poker finns unika turneringar att delta i med fina prispotter.

Hos 888 Poker gör man ingen skillnad på nybörjare och proffs, alla är välkomna. Börja spela med en gång och kom in i gemenskapen kring pokerbordet!

Så här tar du del av din pokerbonus:

1. Ladda ner pokerklienten genom att följa länken
2. Registrera ett konto och välj ett alias
3. Gör en insättning och ta del av din bonus, 100% upp till 500 kronor