(Photo by GABRIEL BOUYS / AFP)

10 gånger pengarna på Real mot Barcelona – El Clasico

På onsdag kl. 20 blir det en riktig smällkaramell. El Clasico på Camp Nou. Det är galet jämnt i ligan, då båda dessa lag har 35 poäng på 16 spelade matcher. Om du är intresserad av att betta på matchen så erbjuder Unibet just nu ett fint erbjudande där du får tio gånger pengarna på Real Madrid, omsättningsfritt.

Scrolla ner efter matchtexten för mer information.

(Denna match har blivit uppskjuten sen tidigare då det var oroligheter i den katalanska huvudstaden i oktober.)

Det är två av fotbollens giganter som drabbar samman på onsdagkväll. Dessa två lag har vunnit den inhemska ligan 14 av de 15 senaste gångerna, undantaget Atletico Madrid 2014.

Ser vi till Champions League så har Real Madrid vunnit totalt sett 13 gånger, varav tre år på raken mellan åren 2016, 2017 och 2018. Barcelona har vunnit CL fem gånger, varav den senaste kom 2015.

Likaläge i tabellen

Det är som sagt en riktigt intressant tabellsituation då båda lagen har 35 poäng efter 16 matcher.
Båda lagen kommer med oavgjorda resultat. Barca tappade ledningen mot Real Sociedad när svenske underbarnet Alexander Isak kvitterade till 2-2 som till slut blev slutresultatet.

Real Madrid i sin tur var nära att åka på en förlust borta mot Valencia, om det inte vore för Benzema som kvitterade i 95:e matchminuten, efter en nick från en anstormande Courtois (!).

Barcelona må ligga i topp på grund av målskillnad, men de har faktiskt förlorat 3 gånger den här säsongen samt spelat två oavgjorda.
Real Madrid är desto mer svårslagna än sina rivaler, då de bara förlorat en match i ligan, men å andra sidan så har man fem kryss.

Om vi ser över målstatistiken så är det Barcelona som har gjort flest mål, med 43 mål framåt. Real Madrid ligger på en andra plats med sina 33 gjorda mål. Däremot så släpper Real Madrid in lite färre mål, 12 jämfört med Barcelonas 20 insläppta. Som referens har Atletico Madrid släppt in 10.

På Camp Nou har 89 El Clasicos spelats, med 50 hemmavinster och tjugo förluster. I de senaste fyra matcherna har det varit en två segrar för båda lagen. Messi har gjort 26 mål i El Clasico medan Di Stefano och Ronaldo har gjort 18 var.

Få 10 gånger pengarna på Real

1. Klicka på länken, öppna konto hos Unibet, och välj oddsboost som val av bonus på registreringssidan
2. Gör en insättning och lägg ett spel på Real Madrid före match
3. Max insats 100 kr. Vinsten betalas ut i riktiga omsättningsfria pengar