Premier League trophy

Premier League 19/20

Premier League är äntligen här och som fotbollsvärlden har väntat på att den brittiska ligafotbollen ska dra igång igen. Enligt spelbolagen kommer det återigen bli en duell mellan Manchester City och Liverpool, där City är de med lägst odds på titeln. Liverpools 3,75 talar för att de är med och utmanar hela vägen.

I övrigt har det varit mycket snack kring Manchester United som förstärkt sin svaga defensiv med två klassvärvningar. Wan-Bissaka och Maguire har tillsammans kostat långt över 1 miljard kronor men i dagens penningstinna liga blir ingen längre förvånad. Chelsea, Tottenham, Arsenal och United är de lagen som förväntas slåss om de två platserna bakom City och Liverpool. Duon är troligen för stark för att kunna rå på men det är mer ovisst bland de fyra andra lagen där max två kan ta CL-platser.

Hetaste värvningarna

City har inte värvat så stort som de brukar men fortfarande är Rodri en klassvärvning som på sikt kan ta över efter Fernandinho. Annars är David Luiz övergång från Chelsea till Arsenal något som sticker ut. Det blir också ännu en svensk i Premier League som gör Lindelöf och Ken Sema sällskap. Emil Krafth spelar i Newcastle säsongen 2019/20, ett Newcastle som kantats av turbulens sedan Rafa Benitez lämnat. Steve Bruce är ny tränare men är favorit att få lämna först av alla tränare. Inte för att det behövs, men med Krafth kommer säkert ännu lite mer svenskintresse till Premier League.

Premier League på TV & Stream

Svenskarna sitter fastklistrade varje helg framför Viaplay eller Viasat-kanalerna för att njuta av den fantastiska fotbollen. Ola Wenström leder ett team med eminenta kollegor som Niva, Jonas Olsson, Bojan, Pontus Kåmark och många fler.

Premier League säsongen 2019/20 är här och som vanligt blir det mycket fokus på topp 6 som gör upp återigen. Kan någon hota City eller Liverpool? Vem missar Champions League av storklubbarna? Kommer Chelseas värvningsförbud göra att de tappar i ligan? Kan Solskjaer få ordning på ett United som fortfarande letar efter en själv sedan Sir Alex Ferguson lämnat. Frågorna är många och i maj har vi alla svaren.

Följ spänningen på Viaplay.se