Barcelonas argentiska anfallare Lionel Messi (Photo by Josep LAGO / AFP)

Napoli – Barcelona | Över 6x pengarna på gästerna

Tisdagskvällen bjuder på två heta matcher från Champions League, Chelsea – Bayern Munchen och Napoli – FC Barcelona. Lionel Messi visade Napoli vad som komma skall när han hittade nätet fyra gånger i helgens ligamatch mot Eibar. Gennaro Gattusos intåg till trots, Napoli är ett lag som sett bättre dagar – Det kommer bli tydligt mot ett lag som FC Barcelona och bortasegern fås till över 6x insatsen!

Barcelona varvar upp

5-0 mot Eibar i helgen innebar återtagen serieledning samtidigt som Lionel Messi nådde den smått ofattbara milstolpen om att vara involverad i fler än 1000 mål under karriären. Argentinaren, som hunnit fylla 32 år, kommer efter sina fyra mål i helgens ligamatch formtoppad till tisdagens möte med Napoli på San Paolo. Sedan Quique Setiens intåg i klubben har laget varvat upp och FC Barcelona får nu ses som en utav huvudutmanarna om pokalen.

Dembele och Suarez saknas fortfarande men med Lionel Messi i form lär alternativ framåt knappast saknas hos gästerna. Frontduon som startade helgens möte med Eibar, Messi och Griezmann, är en duo de flesta lag bara kan drömma om.

FC Barcelona är med all rätt favoriter i tisdagens möte. Napoli har sett en uppsving i prestationerna sedan Gattusos tillträde men det räcker inte när Barcelona kommer på besök. Lionel Messi har siktet inställt och kommer leda sitt lag ett steg närmre den efterlängtade Champions League-titeln, en titel man inte vunnit sedan 2014/15.

Så får du över 6x pengarna på FC Barcelona

1. Följ länken och registrera ett konto hos ComeOn
2. Gör en insättning (500kr) och få 1500 kronor att spela för
3. Lägg 1500 kronor på FC Barcelona att vinna – Om spelet går in vinner du över 6x ursprungsinsättningen!