Manchester City – Chelsea – Så får du 7(!) gånger pengarna på City-seger

Premier League rivstartar med ett hett möte från Etihad Stadium mellan de regerande mästarna Manchester City och Chelsea. De ljusblå från Manchester kommer från en svidande förlust senast mot Liverpool och kommer säkerligen vara rejält revanschsugna när Frank Lampard och co kommer på besök. Hemmalaget har inte tappat poäng i två raka ligamatcher sedan förra året och gör inte så mot Chelsea heller, spela seger för Manchester City till generösa 7.00(!) gånger insatsen hos 888sport!
Läs mer om hur du tar del av erbjudandet längre ner i artikeln.

Helgens säkraste hemmaseger

Två veckors landslagsuppehåll är över vilket gett Pep Guardiola välbehövlig tid åt att ta några djupa andetag efter förlusten på Anfield senast. Trots förlusten är de flesta ense om att det var Manchester Citys bästa insats mot Liverpool på bortaplan sedan länge. Matchen visade vilken enorm kvalitet de båda lagen har och att det snarare är de övriga lagen i tabellen som ska vara oroliga över kvalitetsskillnaden som skiljer Liverpool och Manchester City gentemot resten.

Manchester City har redan släppt till ett 9 poängs stort avstånd upp till Liverpool, något som Pep Guardiola inte känner sig bekväm med att döma av hans reaktioner på Anfield senast. Spanjoren vet mycket väl om att situationen man satt sig i inte tillåter några misstag, inte ens när svårspelade Chelsea kommer på besök. Det kommer vara ett tokfokuserat hemmalag som kommer visa vem som bestämmer mot ett ungt och oprövat Chelsea. Aguero, Sterling och resten av den offensiva arsenalen hos Manchester City sätter således stopp för en imponerande svit av segrar för Chelsea som stannar vid sex till antalet.

Senast lagen möttes på Etihad Stadium slutade matchen med 6–0 till Manchester City. Även om man inte ska förvänta sig liknande siffror under lördagen så är hemmalaget med all rätt solklara favoriter.

Sju gånger insatsen på Manchester City hos 888sport

Om 888sport övervärderar Chelsea eller vill vara extra generösa till helgen låter vi vara osagt men 7.00 gånger insatsen på seger för Manchester City är vad vi erbjuds. Oddset finns att ta del av för alla nya spelare hos 888sport och instruktionerna är enkla:Bli medlem hos 888sport via länken

1. Gå till kampanjsidan hos 888 och läs T&C noga -> HÄR
2. Ange kampanjkoden 888BO för att ta del av erbjudandet
3.Lägg ett spel på Manchester City att vinna matchen till oddset 7.00
4. Invänta helgens skönaste vinst!