Man Utd – Liverpool – Så får du 10x pengarna på Liverpool

Trots ett landslagsuppehåll som slutade med två bra svenska insatser är det ingen hemlighet att abstinens efter ligafotbollen gjort sig påmind. Vad passar väl bättre än att bota den med ett gigantiskt rivalmöte i form av Manchester United mot ligaledarna Liverpool. När det ena laget inte verkar kunna förlora hittar det andra hela tiden nya vägar att misslyckas. Det här är en match där gästande Liverpool är och ska hållas som stora favoriter.

Liverpool förstärkta ytterligare inför mötet

Som om styrkeförhållandena lagen emellan inte var tillräckligt stora inför matchen så får Liverpool en extra boost då både Alisson Becker och Joel Matip ryktas vara tillbaka i spel. Becker, utnämnd till världens bästa målvakt, har inte spelat sedan ligapremiären på Anfield men ska nu vara tillbaka och förväntas vakta målet under söndagen. Landslagsuppehållet innebar inga nya skadebeskymmer att ta hänsyn till för Jürgen Klopp, utan tysken har en i stort sett full trupp att välja bland när laget gör den korta resan till Manchester.

Om det blåser positiva vindar kring laget från Merseyside är det andra tongångar i Manchester. Ända sedan det där miraklet i Paris, matchen som gav Ole-Gunnar Solskjaer managerjobbet permanent, har resultaten lämnat mycket övrigt att önska. När man inte trodde det kunde bli värre än slutet på förra säsongen så öppnar laget säsongen 2019/20 fullständigt katastrofalt och står inför helgens omgång på 9 inspelade poäng på 8 matcher, räcker till en blek 12:e-plats. Manchester United står inför en enormt tuff uppgift när Liverpool kommer besök, men inte blev det enklare när David de Gea linkade ut mot Sverige i senaste landskampen vilket ser spanjoren göra ett antal spelare sällskap på den redan långa skadelistan.

10 i odds på Liverpoolseger hos LeoVegas

Det kunde knappast kommit mer olägligt för Manchester United att möte Liverpool. Ole-Gunnar Solskjaer behöver alla poäng han kan få i hopp om att rädda både sitt eget skinn, men också laget. Att då ställas mot ett utvilat och urstarkt Liverpool får en att fundera över vad som egentligen kan gå fel vid ett spel på bortaseger. LeoVegas erbjuder tillsammans med oss ett exklusivt erbjudande med 10 i odds på Liverpool.

Hämta din bonus och lägg ditt spel hos LeoVegas såhär:

1. Klicka dig in på kampanjsidan -> HÄR
2. Gå vidare till LeoVegas registreringsida och registrera ett konto och ta del av välkomstbonusen
3. Gör din insättning, lägg ditt spel på Liverpool till ordinarie odds
4. Vinner Liverpool får du vinsten med boostat odds