Malmö FF – Lugano – Så får du 8x pengarna på MFF-seger

Efter att med största sannolikhet tappat SM-guldet i söndags är det ett revanschsuget MFF som tar emot Lugano i Europa League. Förlusten mot Hammarby var tung för klubben men nu finns det läge att studsa tillbaka i Europa. Trots att Malmö är klara favoriter till segern erbjuder 888sport boostade odds till hela 8,00 gånger pengarna på MFF-seger. Du kan läsa längre ned i artikeln hur du ska göra för att ta del av den spännande oddsboosten på MFF.

Malmö behöver helst vinna om slutspelshoppet ska leva

Efter förlusten mot Hammarby i söndags är SM-guldet med största sannolikhet borta. För ”Di Blåe” gäller det istället att försöka hamna bland topp tre i serien så att laget får spela Europa nästa år. I Europa League är situationen också prekär med enbart en poäng på de två inledande matcherna. När gruppens sämst rankade lag nu väntar i ett dubbelmöte behöver MFF definitivt vinna första matchen på hemmaplan. Då lever hoppet om sextondelsfinal men skulle det bli poängtapp eller förlust ser vägen lång och krokig ut för Malmö som gärna tar sig till ett andra raka slutspel i turneringen.

Lagets kanske största stjärna Anders Christiansen missar matchen men i övrigt har det tuffa skadeläge ljusnat. Sören Rieks och Oscar Lewicki var tillbaka mot ”Bajen” och även Franz Brorsson är i full träning igen efter lång skadefrånvaro. Med nästan hela truppen tillgänglig bör Malmö vinna mot Lugano om de kommer upp i maximal nivå och inte slarvar.

Hur Rösler väljer att formera laget återstår att se men räkna med en del förändringar jämfört med matchen mot Bajen. Bland annat lär Rieks kliva in från start på vänsterkanten vilket innebär att Felix Beijmo eller Jo Inge Berget tar platsen till höger. Mot Hammarby gick Röslers taktik med ”Dubbel-Mackan” på topp inte hem, men frågan är om han ändrar mot Lugano? Trots fyra mål på 29 matcher för Antonsson får han fortsatt förtroende hos den tyske tränaren och verkar vara förstavalet före Molins. Det ska bli intressant att se vad för konstellation Rösler väljer mot Lugano.

Vart har vi Lugano?

Lugano från Schweiz går en tuff säsong i det inhemska ligaspelet. En åttonde plats i en liga med tio lag imponerar inte och laget har endast spelat in 10 poäng på 11 matcher. Däremot har Lugano fått upp farten något på sistone med endast en förlust på de sex senaste matcherna (W1, D4 L1). Senast i Europa League klarade den schweiziska klubben överraskande 0-0 hemma mot Dynamo Kiev. Då var det en tight defensiv som ordnade poängen och räkna med ett lågt stående försvar på Stadion i Malmö också. Oddsen på 5,60 talar för att Lugano får det tufft borta mot ett Malmö som har ett oerhört starkt facit på hemmaplan i Europa League.

Så kan Rösler ställa upp sitt lag

Vad för elva Rösler väljer är alltid spännande att se men det finns egentligen bara tre positioner där det råder oklarheter kring vem som startar på torsdag. Vi har markerat i fet vem vi tror tysken väljer! Så här kommer elvan förmodligen att se ut:

Dahlin
Larsson/Nielsen – Bengtsson – Safari
Berget/Beijmo, Lewicki, Bachirou, Traustasson, Rieks
Rosenberg, Antonsson/Molins
     

Så här tar du del av erbjudandet

1. Skapa ett konto hos 888sport och läs igenom villkoren noga -> HÄR
2. Placera 50 kronor på ordinarie odds på att Malmö vinner
3. Luta dig tillbaka och håll tummarna på MFF-vinst

Regler och villkor gäller