Salzburg – Liverpool | Så får du 10 i odds på Liverpool-seger

Det väntas högoktanig rock n’ roll-fotboll när Salzburg tar emot Liverpool på tisdagkväll. Matchen börjar 18.55 och sänds på Viaplay samt Viasat Sport Premium.
Om du vill betta på Liverpool så har 888odds just nu ett erbjudande där de erbjuder 10 gånger pengarna på Liverpool. Läs mer längst ner i artikeln.

Vi förväntar oss explosivitet i den tidiga tisdagsmatchen när Salzburg möter Liverpool. Både på grund av tabelläget, men även om vi ser till senast de här två lagen möttes.

Förra matchen var det full rulle direkt, med mål från Mané i den nionde minuten följt upp av mål av Robertson i 25:e samt Salah i den 36:e. Tremålsledningen skulle bli kortvarig, då Hee-Chan Hwang reducerade efter tre minuter. Efter halvtidspausen stormade Salzburg ut igen och reducerade ytterligare till 3-2 genom Minamino i den 56:e minuten. I samma minut byttes Håland in, och fyra minuter senare stod det 3-3 på resultattavlan. Tungt för de röda, men Liverpool kunde samla sig och göra 4-3 i minut 69 tack vare Mohamed Salah och alla tre poängen var därmed i hamn.

Liverpool – alltjämt i stor ledning

Liverpool har övertygat i inhemska ligan och har ännu inte förlorat. Man har skrapat ihop hela 46 poäng på 16 matcher vilket ger ett smått galet snitt på 2.87 poäng per match (endast en av de 16 matcherna är ett kryss). Man leder ligan med åtta poäng före Leicester, och hela 14 poäng före Manchester City.

I Grupp E har Liverpool 10 poäng, Napoli 9 och Salzburg 7. Liverpool har allt i egna händer här, och ett kryss räcker för avancemang, men matchplanen lär vara att gå för segern direkt, likt matchen på Anfield.

Salzburg – målfarliga serieledare

Salzburg är även de serieledare i sin inhemska liga med 43 poäng på 17 matcher och en galen målskillnad, +48.

Hela 64 mål har de gjort varav 16 st från den 19-årige norrmannen Erling Håland. Om namnet låter bekant är det för att han är son till Alf-Inge Håland som bland annat har spelat i Nottingham Forest, Leeds och Manchester City samt 34 matcher för Norge i landslagssammanhang.

För Salzburgs del är det bara att köra här. De har allt att vinna och de möter trots allt de regerande Champions League-mästarna. Värt att notera är en mindre smickrande svit för österrikarna är att de har fyra raka förluster mot Premier League-motstånd.

10 i odds – steg för steg

1. Gå till kampanjssidan hos 888 och registrera ett konto här
2. Gör en insättning med koden 888BO
3. Sätt ett spel på din favorit (50kr max) och luta dig tillbaka och njut av matchen.