-->
Liverpools Mo Salah, Georginio Wijnaldum, Virgil van Dijk, Trent Alexander-Arnold och Joe Gomez. (Photo by Oli SCARFF / AFP)

Liverpool – Napoli – Så får du otroliga 8x pengarna på Liverpool-seger

De regerande mästarna Liverpool tar emot ett stormande Napoli i vad som kan liknas vid en repris på förra säsongens läge. Hemmaseger slutade det med då och med lagens senaste form i beaktning ligger ettan närmast till hands även denna gång. 7(!) gånger insatsen på Liverpoolseger hos 888sport är veckans bästa spel, ett erbjudande tillgängligt för alla nya spelare!

Champions League, Liverpool och Napoli – Det är något vi upplevt förut. Förra säsongen möttes lagen i en avgörande match om avancemang från gruppspelet, då med Liverpool som segrare. Nu ställs de båda giganterna mot varandra på nytt och medans det ena laget hunnit med att vinna hela turneringen och fortsätta pågående säsong på samma imponerande sätt, har det andra tagit steg i fel riktning med sviktande resultat och myteri i spelartruppen.

Liverpool har inte förlorat hemma på Anfield på över ett år i tävlingssammanhang och Jürgen Klopps ’’Mentality Giants’’ ser ut att kunna ta sig an vad som än kastas på dem. Till matchen mot Napoli på onsdag kommer man dessutom med en utvilad Mohamed Salah, en Mané i storform och en vetskap om att seger betyder avancemang till åttondelsfinal. Ancelottis rutin och Napolis kvaliteter i all ära, men det här är en match Liverpool vinner nio gånger av tio – att då få hela 7 gånger insatsen på de regerande mästarna är inte annat än en gåva!

Därför vinner Liverpool mot Napoli:

  • Obesegrade på Anfield under mer än ett års tid i tävlingssammanhang, Liverpool vet inte hur man förlorar en match på hemmaplan
  • Mohamed Salah vilade hela matchen senast mot Crystal Palace och kommer utvilad till veckans Champions League, alla vet hur viktig egyptiern är för Liverpools anfallsspel
  • Det råder allt annat än harmoni hos gästerna där spelarna ligger i öppen strid med ägaren Aurelio De Laurentiis, något som speglat av sig på säsongens svaga insatser i ligaspelet, med andra ord ingen optimal uppladdning inför säsongens tuffaste bortamatch

8 gånger insatsen på Liverpool

Allt du behöver göra för att ta del av erbjudandet om 8 gånger pengarna på Liverpool är att skapa ett konto hos 888sport och göra en insättning. Lägg ditt spel på seger för Liverpool innan matchstart, 21:00 onsdag, och du får ta del av det generösa oddset.