Ett stort steg mot titeln – Liverpool tar emot Man City

På söndag smäller det på Anfield när förra årets seriemästare kommer för att försöka stjäla poäng! De möter ett rött lag som kommer att att slita ihjäl sig för att undvika säsongens första förlust. Lagens supportrar har både längtat och grämt sig till denna match – då mycket pekar på att de är just de lag som slåss om titeln. Som extra grädde på moset har vi ett fantastiskt erbjudande från 888. Du kan läsa längre ner i artikeln hur du får boostade odds på matchen.

Liverpool 2.60 16.0
Oavgjort 3.50
Manchester City
2.55 14.0

Målvaktsproblem – ombytta roller

Fram tills nyligen hade Liverpool problem med sin målvakt, Alisson Becker, som blev skadad tidigt i säsongen. Men nu är målvakten med flest hållna nollor förra säsongen tillbaka. För Manchester City, å andra sidan, har problemen just har börjat. Mot Atalanta i Champions League i onsdag byttes Ederson ut i halvtid, pga en muskelskada som med all sannolikhet gör att han får sitta på läktaren på söndag. Om så är fallet kommer Bravo eller Carson att skydda kassen – inget enkelt jobb på Anfield Road. Med två Premier League-matcher på två år bör Claudio Bravo vara ringrostig, och det kunde faktiskt synas att han inte är helt i matchform när han tog ett rött kort i Champions Leaguematchen mot Atalanta.

Tre viktiga poäng för båda lagen

Om Liverpool vinner har de redan en hand på pokalen. Då är Manchester City 9 poäng bakom, och det blir en tuff uppgift att ta igen. För att sätta det i perspektiv kommer Manchester City, med en förlust på söndagen, vara en förlust och en oavgjord från var de hade efter 38 matcher förra säsongen.

Man kan skriva under på att det kommer att finnas 22 hungriga spelare på Anfield på söndag när det är dags för avspark. Matchen börjar klockan 17:30 och du ser den på Viasat Premium och Viaplay.

Hur man får boostade i odds på Liverpool – Manchester City

1. Gå till kampanjsidan hos 888 och läs regler och villkor noga – HÄR.

2. Registrera ditt konto och gör din första insättning med kampanjkoden: 888BO

3. Lägg spelet på din favorit och du får boostade odds på eventuell vinst