Linköping – HV71 – Så får du 12 gånger pengarna på HV-vinst

SHL-jumbon Linköping tar emot HV71 på torsdagskvällen. Om du tror att HV71 är det bättre laget kan du få hela 12 gånger pengarna på en HV-vinst. Klicka här för att läsa mer om erbjudandet.

Linköping kämpar i botten

Hemmalaget Linköping har en riktigt trist form. På sina fem senaste matcher har man inkasserat fyra förluster, varav på i övertid. Laget ligger på sista plats på 10 poäng efter 14 spelade bataljer, och det var inte riktigt den här säsongen man hade förväntat sig. På 14 matcher spelade har man totalt två vinster och en övertidsvinst.

Nu senast kommer man från en förlust mot bottenkonkurrenten Växjö Lakers som tog en tydlig seger i och med 6-2 hemma.

HV71 på väg uppåt?

HV71 kommer närmast från en förlust borta mot Färjestad där man föll med 3-2. Laget stod för en bra insats men man lyckades inte kapitalisera på sina chanser. Martin Thörnberg kom tillbaka till den matchen och gjorde mål.
HV71 ligger i skrivande stund på en sjundeplats i tabellen på 23 poäng inklämda mellan Djurgården (25) och Skellefteå (23). På sina fem senaste matcher har man tre vinster (inkl en övertidare) samt två förluster (varav en i övertid).

Huvudtränaren Stephan ”Lillis” Lundh säger till HVTV att han har i stort sett hela laget tillgängligt.
– Just nu har vi alla att tillgå, utom Christoffer Törngren som inte är tillgänglig efter en smäll mot huvudet.

Senaste gången de här två lagen möttes var den 1 oktober, och blev det 5-0 till hemmalaget HV71 efter mål av Nils Andersson, Joakim Andersson x2, Juuso Ikonen och Johannes Kinnvall. Tre av målen kom i Powerplay.

Det här är lite av ett rivalmöte och kallas ibland för ett ”E4-derby”, och det kan bli rätt tuffa matcher. Men just nu ser HV71 ut att vara ett bättre lag.

Steg för steg för att ta del av erbjudandet

1. Gå till kampanjsidan hos 888 och läs vilkoren noga -> HÄR
2. Skapa ett konto och lägg ditt spel på det lag du tror vinner
3. Luta dig tillbaka och håll tummarna