-->

SHL-premiär – Så kan du få 11x pengarna på vinst till de Svenska mästarna

Regerande mästaren Frölunda inleder säsongen med att ta emot Brynäs och hemmalaget är favoriter att få med sig en seger direkt i premiären. Offensiven är förmodligen seriens hetaste och det blir tufft för de gästande gävleborna att stå emot trycket från favoriten, som dessutom har hemmafansen i ryggen. Frölunda är favoriter enligt Unibet att vinna både grundserien och SM-guldet och ska kunna bemästra Brynäs – ett lag som slutade 11:a i fjol – hemma i Scandinavium. Längre ned i artikeln kan du läsa om hur du får över 11 gånger insatsen på Frölunda-seger.

Frölunda har spets i offensiven och matchtempot uppe

Inför säsongen ser Frölundas offensiv mer komplett ut än på länge. Lagkaptenen Joel Lundqvist finns kvar och bidrar med ovärderligt ledarskap. Lucas Raymond är en supertalang som spås en lysande framtid och 17-åringen kommer säkerligen bidra redan denna säsong från sin roll som ytterforward. Johan Sundström – som tidigare vunnit SM-guld med klubben 2015/16 – återvänder efter äventyr i Avangard Omsk och Kunlun Red Star i KHL. En förstärkning som lyfter hela klubben!

En fördel Frölunda har gentemot Brynäs är att laget redan spelat fyra tävlingsmatcher i CHL och därmed är uppe i matchtempo från tävlingsmatcher. De första två gruppspelsmatcherna blev en besvikelse med dubbla förluster, men göteborgarna har studsat tillbaka med två raka segrar och nio mål framåt. Framförallt har spelet börjat stämma och det är inte konstigt att det andas optimism runt Sveriges nästa största stad om att deras favoritlag ska kunna försvara guldet.

Brynäs nystart kommer ta tid

Brynäs siktar högre än förra säsongens elfte plats men det ser tunt ut på backsidan. Framförallt är tappet av Ryan Gunderson något som kommer påverka laget negativt och det känns inte som Brynäs försökt ersätta sin amerikanska backelegant. En förstärkning laget gjort däremot är att plocka in Jonathan Sigalet från just Frölunda. Direkt i säsongspremiären ställs han mot sina förra lagkamrater och det blir spännande att se hur kanadensaren hanterar omgivningen i sin nya klubb

Brynäs har gått strålande under försäsongen. På åtta spelade träningsmatcher har det blivit sju segrar och bara vid två tillfällen har man släppt in mer än två mål. Nu går det aldrig att dra allt för stora slutsatser av träningsmatcher men laget hoppas givetvis kunna ta med sig den positiva trend som funnits inför premiären. Samtidigt har Frölunda redan spelat fyra tävlingsmatcher och matchtempo ska inte underskattas. Räkna med ett hemmalaget som går för fullt och där gästerna kan få en svettig kväll.

Så får du över 11 gånger pengarna på Frölunda-seger

1. Skapa ett konto hos Unibet och läs regler och villkor noga -> HÄR
2. Gör en insättning på 100 kronor och ta emot välkomstbonusen på 500 kronor
3. Placera din insättning och bonus (600 kronor) på att Frölunda vinner över Brynäs till oddset 1,87 (ordinarie tid 1X2)
4. Om Frölunda vinner får du tillbaka 1133 kronor på en satsad hundring

Regler och villkor gäller