San Siro (Photo by MIGUEL MEDINA / AFP)

Inter – Milan | Över 8x pengarna på att Zlatan nätar

Foto: Miguel MEDINA / AFP

Derby della Madonnina, ett av världens mest laddade derbyn har föralltid haft en speciell plats hos fotbollsdyrkare, oavsett lagens form och position. På söndag är det dags igen, och denna gång med en viss Zlatan Ibrahimovic i en av huvudrollerna. De två Milanoklubbarna har en historia som få andra klubbar kan mäta sig med och klockan 20.45 drabbar de samman för ännu en oförglömlig kväll på San Siro.

Längst ner i artikeln hittar du mer information om erbjudandet.

Händelserikt transferfönster

Under januari månad var det de två Milanoklubbarna, Inter och Milan, som var mest aktiva vad gäller övergångar. Inter lyckades locka över Christian Eriksen från Tottenham i tillägg till Ashley Young och Victor Moses som båda valde att ansluta till Antonio Contes lag, medans Milan välkomnade en av klubbens stora ikoner, Zlatan Ibrahimovic, tillbaka för en andra sejour.

AC Milan knöt dessutom till sig Simon Kjaer och Asmir Begovic, en rutinerad målvakt som anländer på lån från Premier League-klubben AFC Bournemouth.

Inför Derby della Madonnina

Hos Inter råder det stor entusiasm efter halva säsongen spelad. Laget har stått för en stark höst och placerar sig just bakom de regerande mästarna Juventus. Antonio Conte har lyckats sätta sin prägel på laget och det redan under sin första säsong som manager för klubben. Nu, med en hel rad spännande nyförvärv i januari, är målsättningen att lyckas bryta Turinklubbens flera års långa dominans i ligaspelet.

Milan kommer senast från en tuff batalj med Hellas Verona, 1-1. I Zlatan Ibrahimovic frånvaro fick laget som just nu återfinns på en 8:e-plats nöja sig med en poäng. Det är främst lagets undermåliga höst som ligger till grund för den svaga ligaplaceringen. Efter Zlatan Ibrahimovic intåg i januari har laget träffat formen med besked och är under de senaste fem ligamatcherna endast överträffade av Juventus och Lazio vad gäller poängskörden.

Med två formstarka lag, Zlatan Ibrahimovic återkomst och ett kokande San Siro har söndagens Derby della Madonnina alla förutsättningar att bli något alldeles extra.

Zlatan Ibrahimovic återkomst

Det går inte att förbise Zlatan Ibrahimovic påverkan på Milan. Efter svenskens ankomst har laget inte förlorat en match och hoppet om en Europacupplats har återigen tänts bland Milansupportrarna. Just matcherna mot Inter är något som Zlatan tycks växa med då han gjort 4 mål för Milan på lika många matcher mot lokalrivalerna. En stark återkomst till Milan och ett rykte som de stora matchernas man ger Zlatan vårt tips om att göra minst ett mål under söndagens derbytillställning. Följ stegen nedan för att få över 8x pengarna på Zlatan Ibrahimovic som målskytt!

Så får du över 8x insatsen på att Zlatan gör mål

1. Följ länken och skapa ett konto hos ComeOn
2. Gör en insättning på 500 kronor och få 1500 kronor att spela för
3. Lägg 1500 kronor på Zlatan som målskytt
4. Vid vunnet spel får du över 8x ursprungsinsättningen in på kontot!