Cristiano Ronaldo i Juventus (Photo by MARCO BERTORELLO / AFP)

Tuff uppgift för AC Milan när Juventus gästar

Zlatans show räckte inte för att AC Milan skulle lyckas vinna söndagens derby mot Inter. 2-0 ledning i halvtid slutade med fullständig kollaps i andra och förlust med klara 4-2. Zlatan Ibrahimovic uppvisning var en av få ljusglimtar hos Rossoneri som har en tuff uppgift framför sig redan på torsdag kväll när Juventus gästar San Siro, denna gång i Coppa Italia!

Juventus – Mardrömmsmotståndare för AC Milan

Nio raka matcher, så lång sträcker sig Juventus segersvit mot AC Milan. De två lagens styrkeförhållanden kunde inte vara tydligare när man ställs mot varandra i semifinalen av Coppa Italia. Medans AC Milan går kräftgång och parkerar på en svag 10:e-plats i ligan går Juventus en kamp mot Inter och Lazio om titeln – en titel man vunnit de senaste åtta åren.

För Juventus del har de senaste månadernas prestationer toppats av en viss Cristiano Ronaldo. Portugisen har sedan början på det nya året gjort 11 mål i tävlingssammanhang vilket bådar illa för ett AC Milan som senast mot Inter lyckades släppa in fyra mål inom loppet av en halvlek.

I Juventus-lägret saknas Bernardeschi, Chiellini, Danilo, Demiral och Khedira, med andra ord samma urval av spelare att välja bland för Sarri som i matchen mot Hellas Verona senast.

Klasskillnad på lagen

Fyra mål på en halvlek mot Inter, och nu kommer Juventus med en glödhet Cristiano Ronaldo på besök – AC Milan kunde önskat sig en enklare uppgift än den som väntar. Lägg därtill att Zlatan Ibrahimovic spelade 90 minuter så sent som i söndags och kan komma att få begränsat med speltid mot Juventus.

För gästernas del finns där gott om kvalitet i truppen med både Higuain, Dybala, Costa och nyss nämnda Ronaldo. Att fösvaret hos AC Milan ska lyckas hålla Ronaldo och co från mål är föga troligt och en förlust för de rödsvarta ligger närmast till hands.

Hos ComeOn får alla nya spelare som göra en insättning på 500 kronor ytterligare 1000 kronor att spela för – totalt 1500 kronor att använda på mötet mellan AC Milan och Juventus. Den som väljer att spela Cristiano Ronaldo som målskytt vinner upp emot 3000 kronor om portugisen skulle göra mål, detta från ursprungsinsättningen på endast 500 kronor!