(Photo by Yuri KADOBNOV / AFP)

Chelsea möter Crystal Palace – så får du 7x pengarna på Chelsea-vinst

Chelsea tar emot Crystal Palace på Stamford Bridge – så får du 7 gånger pengarna på en Chelsea-vinst. Läs längre ner i artikeln om hur du får boostade odds på matchen.

Chelsea en positiv överraskning

Även om vi vant oss med att Chelsea är ett topplag varje säsong, så var det nog inte så många som trodde på Blues inför den här säsongen. Hazard lämnade för den spanska huvudstaden under sommaren och tränarpositionen var osäker då Maurizio Sarri lämnade för de italienska mästarna Juventus. In kom istället förre spelaren Frank Lampard och man fyllde på från de egna leden med unga talanger då man hade fått transferförbud.
Man får lyfta på hatten för deras säsong hittills. De ligger för närvarande på en fjärdeplats med 23 poäng, lika många som tredjeplacerade Leicester och två färre än ligatvåan Manchester City (25).

Man har fem raka vinster i ligan, varav två hållna nollor på just Stamford Bridge.

Det ser ut som att viktige kuggen N’Golo Kante kan göra comeback till lördagens drabbning. Fransmannen har inte spelat sen 6 oktober då han har dragits med en del skador. Men då han satt på bänken under tisdagens Champions League-match mot Ajax, talar mycket för att han är redo för spel. Extra påpassligt att han gör comeback då Jorginho är avstängd efter ha samlat på sig sitt femte gula kort förra helgen.

Crystal Palace inne i en tung period

För den neutrale så ser Crystal Palace ut som Crystal Palace brukar. Ett par intressanta namn i elvan och en mittenplacering före bland annat Tottenham och Manchester United, vilket inte tillhör vanligheterna.

Palace har haft ett ganska tufft spelschema på slutet och det här blir fjärde topplacerade laget man möter (Leicester, Arsenal, Man City) på tre veckor. På de tre mötena har det blivit två förluster och ett kryss mot Arsenal.

Jordan Ayew leder målskyttet för Eagles på fyra mål med Milivojevic och van Aanholt på två baljor vardera. Den vanligtvis giftige Wilfried Zaha har hittills inte gjort något mål för Palace, och om man vill spekulera så kanske det är en liknande situation som Christian Eriksen i Spurs, som även han var en ryktenas man under sommaren. Som bekant var Zaha sugen på en flytt och försökte ta sig vidare i karriären, men det blev inte av då prislappen var alltför hög för intressenterna eftersom Zaha sitter på ett långtidskontrakt fram till sommaren 2023.

Andros Townsend ser ut att göra comeback för Eagles vilket blir ett välkommet tillskott.

Så får du boostade odds på matchen

1. Gå till kampanjsidan hos 888 och läs igenom villkoren noga ->HÄR
2. Gör din första insättning och använd koden: 888BO
3. Placera ditt spel på din favorit och håll tummarna på att ditt spel vinner