Kepa Arrizabalaga - världens dyraste målvakt Kepa Arrizabalaga - världens dyraste målvakt. (Photo by Alexander NEMENOV / AFP)

Chelsea – Arsenal – få 34 gånger pengarna på Gunners!

Det blir ett Londonderby på tisdagkväll när när Chelsea tar emot Gunners på Stamford Bridge. Just nu erbjuder 888sport hela 34 gånger pengarna på Arsenal för dig som inte har ett konto hos dem. Scrolla ner i artikeln för att ta del av det erbjudandet.

Senast de här två lagen möttes var i slutet på december då Chelsea vann med 1-2 på bortaplan efter en vändning med mål från Jorginho och Abraham i matchens slutskede.

Domare för den här matchen är Stuart Attwell.

Chelsea med en torsk i ryggen

Frank Lampards gäng kommer till spel efter att ha åkt på en snöplig förlust i lördags, då Newcastles Isaac Hayden lyckades få in segermålet på tilläggstid.

Inför matchen så ligger Chelsea tio poäng före Arsenal och har en relativt trygg fjärdeplacering. Yngligen Tammy Abraham hugger uppe i toppen på skytteligan med sina 13 baljor, men det ska sägas att sju av dessa mål kom i augusti och september månad, därefter har produktionen framåt blivit lite mer sparsam.

I ligan har Chelsea två vinster, två förluster och ett kryss på sina fem senaste matcher.
18/01 – Newcastle 1-0 (b)
11/01 – Burnley 3-0 (h)
01/01 – Brighton 1-1 (b)
29/12 – Arsenal 1-2 (b)
26/12 – Southampton 0-2 (b)

På Stamford Bridge är laget inte helt övertygande, då man endast tagit fem vinster av elva möjliga, med lag som Southampton, Bournemouth och West Ham som åkt därifrån med alla tre poängen.

Chelsea saknar Christian Pulisic och Ruben Loftus-Cheek.

Artetas Arsenal på gång?

Arsenal kommer från ett kryss i helgen, då Sheffield United lyckades kvittera till 1-1 som blev slutresultatet.

I tabellen parkerar man på en tiondeplats med 29 poäng, samma som Newcastle och Everton. Viktige målskytten Pierre-Emerick Aubameyang är avstängd till matchen – tungt avbräck. Han har bidragit med 14 mål och är i toppen av skytteligan bakom Vardy och Aguero.
Tungt ansvar ligger på Alexander Lacazette som endast mäktat med fem mål i ligan efter en hel del skadeproblem den här säsongen.

I ligan har Arsenal en vinst, en förlust och tre kryss på sina fem senaste matcher.
18/01 – Sheffield United 1-1 (h)
11/01 – Crystal Palace 1-1 (b)
01/01 – Man United 2-0 (h)
29/12 – Chelsea 1-2 (h)
26/12 – Bournemouth 1-1 (b)

Sett till de två lagens spelscheman så har Arsenal haft något svårare motståndare på sina fem senaste ligamatcher, jämfört med Chelsea som inte kan vara nöjda med poängskörden från den här något ”lättare” perioden med förluster mot både Southampton och Newcastle.

Det var nog inte många som såg Arsenal vinna mot Manchester United på nyårsdagen, men tre poäng och hållen nolla blev det.

Arsenal saknar Calum Chambers, Pierre-Emerick Aubameyang (avstängd) och Kieran Tierney.

Få 34 gånger pengarna på Arsenal – såhär gör du

1. Gå till kampanjsidan hos 888 och registrera ett konto HÄR
2. Använd koden 888BO när du gör din insättning.
3. Lägg ett spel på ordinare odds, om ditt spel sitter får du vinsten med boostat odds.