Deontay Wilder (vänster) och Tyson Fury på presskonferensen inför fajten. (Photo by John Gurzinski / AFP)

Wilder vs Fury 2 – Erbjudande på helgens fight

Natten mot söndag är det dags igen för Wilder och Fury att gå upp i ringen. Den första matchen slutade oavgjort efter en riktigt underhållande match. Matchen kommer att avgöras i Las Vegas och du ser matchen genom PPV hos Viaplay.

Frågetecken inför matchen

Det är naturligtvis svårt förutspå en sån här match, ​​i heavyweight kan allt hända, som vi fick se i den första matchen mellan Joshua och Ruiz

Kan Fury kontrollera avståndet?
Redan i den första duellen lyckades Fury hålla tillbaka den vanligtvis dominerande Wilder. Amerikanen kunde inte använda sina kraftfulla slag som vanligt, vilket också återspeglades i statistiken.

Bluffar Fury när han pratar om KO?
Furys coachingbyte till Javan “SugarHill” Steward är starkt kopplad till narrativet att han arbetar på kraften i sina slag. Tanken att Fury siktar på en knockout-seger kan visa sig vara ett taktiskt drag och kan överraska Wilder.

Har någon av boxarna förbättrats sedan förra matchen?
Under de två senaste fajterna gjorde Wilder det han gör bäst och slog hårt. Varken Breazeale och Ortiz kunde inte stå emot den styrkan hos Wilder, och förlorade tidigt.
Fury visade hela sin repertoar mot både Schwarz och Wallin. Både stansen och konditionen visade klart och tydligt att han är redo.

Blir Furys öga ett problem och eventuellt en måltavla?
Fury drabbades av ett jack i ögonbrynet mot Wallin och Wilder klargjorde att han definitivt skulle följa upp om han fick möjlighet. 47 stygn behövdes för att sy snittet, vilket inte är särskilt dramatiskt till en början. Men om Wilder attackerar ögat, kan såret öppnas igen. En nedsatt syn mot den snabbe och kraftfulle Wilder blir svårt för Fury.

Boxarnas facit – hittills

Furys facit imponerar minst sagt. Sammanlagt har han gått 30 matcher och vunnit alla utom en – den mot Wilder. Tjugo av vinsterna har skett via knockout.
34-årige Wilder har ett imponerande facit som består av 41 vinster, 0 förluster och en oavgjort, då. 40 av vinsterna har skett via knockout.

Spela på matchen hos ComeOn

  1. Följ länken och skapa ett konto hos ComeOn!
  2. Gör en insättning på 500 kronor och du får 1500 kronor att spela för på fighten!
  3. Med odds runt 1.80 i skrivande stund på både Wilder och Fury blir din potentiella vinst över 5x ursprungsinsättningen