Barcelona's Croatian midfielder Ivan Rakitic (R) celebrates his goal with Barcelona's Argentinian forward Lionel Messi during the Spanish league football match between Real Madrid CF and FC Barcelona at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid on March 2, 2019. (Photo by CURTO DE LA TORRE / AFP)

El Clasico – få 5 gånger pengarna på Barcelona-vinst

På onsdag kl. 20 är det nytt rivalmöte på Camp Nou. Det är galet jämnt i ligan också, då båda dessa lag har 35 poäng på 16 spelade matcher. Sexpoängsmatch väntar. Om du är intresserad av att betta på matchen så erbjuder Unibet just nu ett fint erbjudande där du får fem gånger pengarna på Barcelona, utan omsättningskrav – riktiga pengar.

Scrolla ner efter matchtexten för mer information om erbjudandet.

El Clasico mellan Barcelona och Real Madrid är alltid en laddad match med mycket prestige. De två största spanska lagen har La Liga i ett järngrepp, och har tillsammans vunnit 14 av de 15 senaste ligatitlarna, med 10 titlar för Barca och 4 för Real. Det enda undantaget kom säsongen 2013/2014 då Atletico Madrid vann ligan.

Denna match har blivit uppskjuten sen tidigare då det var oroligheter i den katalanska huvudstaden i oktober.

Samma poäng inför matchen

Det är en riktigt intressant tabellsituation då båda lagen har 35 poäng efter 16 matcher. Båda lagen kommer från kryss. Barca tappade ledningen mot Real Sociedad då Alexander Isak kvitterade till 2-2 som blev slutresultatet. Real Madrid i sin tur var nära att åka på en förlust mot Valencia, om det inte vore för Benzema som kvitterade i 95:e matchminuten.

Barcelona må ligga i topp på grund av målskillnad, men de har faktiskt förlorat 3 gånger den här säsongen samt spelat oavgjort två gånger. Real Madrid har bara förlorat en match, men man har skramlat ihop fem kryss på 16 matcher.

Messi – ledande målskytt

Om vi ser över målstatistiken så är det Barcelona som har gjort flest mål, med 43 mål framåt. Real Madrid ligger på en andra plats med sina 33 mål framåt. Däremot så släpper Real Madrid in lite färre mål, 12 jämfört med Barcelonas 20 insläppta.

På Camp Nou har 89 El Clasicos spelats, med 50 hemmavinster och tjugo förluster. I de senaste fyra matcherna har det varit en två segrar för båda lagen. Messi har gjort 26 mål i El Clasico medan Di Stefano och Ronaldo har gjort 18 var.

Just nu är Leo Messi och Karim Benzema i delad skytteligaledning med tolv baljor var.

Få 5 i odds på Barcelona

1. Klicka på länken, öppna konto hos Unibet, och välj oddsboost som val av bonus på registreringssidan
2. Gör en insättning och lägg ett spel på Barcelona före match
3. Max insats 100 kr. Vinsten betalas ut i riktiga omsättningsfria pengar