-->

AIK och Celtic på Friends Arena- över 19x insatsen på AIK-seger

Det har blivit dags för returmöte mellan AIK och de regerande skotska mästarna Celtic. 2-0 till skottarna slutade mötet på Celtic Park och AIK har en tuff uppgift framför sig om man ska lyckas knipa avancemang till gruppspelet i Europa League. Med publiken i ryggen, en till stor del ordinarie trupp och en enorm revanschlusta ska dock Solna-laget inte räknas bort. Spela seger för AIK till 3.20(!) hos Unibet och ta del av deras välkomstbonus där alla nya spelare får 500 kronor extra att spela för!

Svårt men inte omöjligt läge

När returen nu väntar är det inför en fanatisk hemmapublik som AIK med bästa möjliga lag ska försöka ta sig ur det grepp som Celtic kopplat kring dubbelmötet.

Det slutade med seger för AIK i helgens omgång av Allsvenskan, även om segermålet dröjde till slutminuterna. Segern innebär att laget i allra högsta grad är med i guldstriden där Djurgården för tillfället innehar stafettpinnen.

Guldstriden i all ära – ett avancemang till gruppspelet i Europa League hade betytt otroligt mycket för AIK, både ekonomiskt och sportsligt. Matchen mot Celtic på torsdag hör till de viktigaste klubben spelat på senare tid och vi kan räkna med ett heroiskt kämpande hemmalag. Truppen är i stort sett ordinarie vilket ger Norling flera alternativ att laborera med. 0-2 är inget optimalt utgångsläge, långt ifrån, men det är inte heller en omöjlighet med tanke på Celtics vacklande prestationer på bortaplan.

AIK-seger till över 19x gånger insatsen

Lyckas AIK få in ett tidigt ledningsmål kommer Celtic känna av pressen, både på plan och från läktaren. Loppet är långt ifrån avgjort och svenska lag har lyckats med bedriften att slå ut Celtic tidigare i Europaspel. Backa AIK till att vinna till hela 3.20 i odds hos Unibet vilket kan, med hjälp av välkomstbonusen ge dig hela 1920 kronor på din insatta hundring.

Steg för steg

1. Gå till Unibets kampanjsida och läs t&c noga HÄR
2. Registrera dig och sätt in 100 kronor och 500 kronor extra att spela för
3. Satsa allt på AIK-seger (3.20) och du kan få tillbaka 1920 på din insatta hundralapp