-->
NFL Draft 2020 Chiefs väljer sist i NFL-draften 2020, då de vann Super Bowl senast. (Photo: Tom Pennington/Getty Images/AFP)

Super Bowl – få fem gånger pengarna på Chiefs

Den 54:e upplagan av Super Bowl spelas på söndagkväll, då Kansas City Chiefs och San Francisco 49ers gör upp om Vince Lombardi Trophy. Chiefs är knappa favoriter, och förväntar oss en väldigt spännande match. Scrolla längst ner i artikeln för att se erbjudandet från ComeOn på matchen.

Chiefs bär favoritskapet

Kansas City Chiefs offensiv har varit imponerande under säsongen. Under ordinarie säsong hade de 14-4 i stats och seedades som tvåa i AFC före slutspelet. I Division Round spelade de mot Houston Texans och vann med hela 51-31, vilket är poängrekord för ett lag under slutspelet. Nu är laget i deras första Super Bowl-final på femtio år och det krävs en liknande offensivt prestation.

49ers styrka är försvar

Om Chiefs är det offensiva laget så är 49ers helt klart det mer defensivt starka. När laget mötte Green Bay Packers i NFC Championship så var matchen nästan över i halvtid, då 49ers ledde med 27-0. De har varit stabila hela säsongen och det är inte omöjligt att de står med trofén efter slutsignalen. Deras styrka ligger i defensiven och det kommer behövas för att ta sig an offensiva Chiefs.

Upplagt för drama

San Francisco har en del erfarenhet från Super Bowl med sina fem segrar i de sex finaler de tagit sig till. Sist de var med var 2012 och då blev det förlust. Senaste vinsten kom 1994. Så vi har ett lag som inte vunnit på 26 år och ett annat som inte vunnit på 50 år. Upplagt för dramatik.

Hämta ditt erbjudande så här:

1. Följ länken och registrera ett konto hos ComeOn
2. Gör din första insättning på 500 kronor och du är erhåller 1000 kronor extra i bonus
3. Lägg din insättning + bonus på Kansas City Chiefs att vinna och du har chansen att vinna 5x din ursprungliga insättning