Få tillbaka 9,90 x insatsen på MFF-seger i heta Skånederbyt

Serieledarna Malmö FF åker 6,5 mil norrut för att spela det första Skånederbyt mot rivalen Helsingborg sedan 2016. Tack vare Unibets erbjudande kan du få tillbaka närmre 10 gånger pengarna på MFF-seger vid en insättning på 100 kronor. Följ med på den skånska fotbollsfesten med Unibet – allsvenskans huvudsponsor från och med nästa säsong – och du har chansen att omvandla din investering på 100 kronor till 990 kronor om du bettar på att Malmö FF vinner Skånederbyt på Olympia. Läs längre ned hur du ska göra för att ta del av erbjudandet.

Skadeskjutet och formsvagt hemmalag

Visst pratas det om att derbyn lever sina egna liv och hade matchen spelats tidigare på säsongen hade oddsen garanterat sett annorlunda ut. HIF inledde säsongen bra med segrar mot såväl IFK Norrköping och Hammarby på hemmaplan. Med sex poäng på de tre inledande matcherna mot bra motsånd, där enda plumpen var en uddamålsförlust borta mot topplaget BK Häcken, trodde många att Helsingborg skulle bli ett lag för mittenskiktet. Sedan dess har HIF spelat åtta matcher utan att vinna en enda gång. I de två senaste matcherna har det blivit 1-1 mot bottenlagen Falkenberg och AFC Eskilstuna och de tunga skadorna på nyckelspelare har satt sina spår.

Lagkaptenen Andreas  Granqvist har inte spelat match på över en månad och går en kamp mot klockan inför derbyt. Det som talar för ”Granens” medverkan är att han börjat träna fullt med laget igen och tidigare fått klartecken av landslagsläkaren för uttagning till landskamperna mot Malta och Spanien. ”Landsfadern” kan mycket väl finnas med i startelvan mot MFF vilket de flesta hoppas på – armbågsduellerna med bortalagets Markus Rosenberg har många sett fram emot.

En som däremot inte kommer till matchstart är Andri Bjarnason som fick kliva av träningen i torsdags på grund ryggont och därmed missar stjärnanfallaren derbyt. Ett enormt avbräck för HIF som redan har tunga namn på skadelistan. Till exempel saknas Alexander Farnerud och målvakten Per Hansson sedan tidigare.

MFF har också tunga avbräck

För Malmö FF har skadelistan inte heller varit särskilt rolig under våren men till skillnad från sina skånska rivaler har MFF en trupp som ska kunna hantera avbräck, oavsett position. Till derbyt saknas mittfältsnavet Fouad Bachirou men Bonke Innocent har gjort det bra som ersättare och tränare Uwe Rösler har redan informerat att mittfältaren gör sin femte raka start. Rutinerade mittbacken Rasmus Bengtsson missar också matchen men den nykomponerade trebackslinjen med bland annat Eric Larsson och Oscar Lewicki har imponerat och endast släppt in ett mål totalt under de fyra senaste matcherna. Sedan tidigare är danske Lasse Nielsen också borta från backlinjen.

MFF har en formkurva som pekar tvärtemot Helsingborgs. Sedan förlusten mot Sundsvall i andra omgången har MFF spelat tio raka matcher utan att förlora och plockat åtta vinster på dessa matcher. Det gör att ”di blåe” leder serien med sex poäng, dock med en match mer spelad. Vinner MFF derbyt mot HIF går laget in till sommaruppehåll med garanterat sex poängs marginal ner till tvåan i tabellen. Malmö FF är laget som gjort flest mål och släppt in minst i serien och även om klyschan säger att derbyn lever sina egna liv talar det mesta för att MFF tar tre poäng på den fina gräsmattan på Olympia. Över 14,000 biljetter är sålda och ungefär 3500 beräknas tillhöra bortafansen.

Få tillbaka 9,90 gånger insatsen vid MFF-seger – Så fungerar erbjudandet

Unibet ger dig möjligheten att omvandla en hundring till 990 kronor vid MFF-seger

Följ dessa steg

1. Skapa ett konto hos Unibet här.

2. Välj bonusen ”Sätt in 100 kronor och få 600 kronor att spela för”

3. Satsa din insats och bonus på att MFF vinner

4. Om Malmö vinner har din insättning på 100 kronor förvandlats till 990 kronor

5. Läs igenom bonusens regler och villkor för fullständig överblick