Back Tillbaka

16:00 – söndag 23 juni

V75 Direkt med dubbeljackpot från Kalmar

V75Trav

+18. Stödlinjen.se. Spela ansvarsfullt

Dubbeljackpot kallar man det från ATG:s håll. Hela 60 miljoner enligt prognosen och därmed en av årets största travdagar som hämtas från Kalmartravet.

I vanligt ordning när det gäller V75, över 100 000 kronor i förstapris i samtliga lopp. Dagens höjdpunkt är V75-6, Gulddivisionen där det, precis som oftast under sommaren, är Alessandro Gocciadoro mot Daniel Redén även om Redén i vanligt ordning överlåter tömmarna till Örjan Kihlström. Gocciadoros Denver Gio från startspår ett är favorit i loppet före den tidigare elitloppsvinnaren Don Fannucci Zet som idag nog ska försöka visa att han fortfarande är att räkna med efter att ha misslyckats i just Elitloppet tidigare under sommaren.

Med i loppet, med en viss chansen enligt förhandsspelet, finns också sagohästen, femåringen A Fair Day som mycket överraskande fick en plats i Elitloppet tidigare under sommaren. Tyvärr galopp där, men chans till revansch idag även om startspåret är tufft. Spår 10 startar A Fair Day, tränad av Elisabeth Almheden och med Oscar Ginman i sulkyn.

Första start på V75 klockan 16:20. Avdelning sex, Gulddivisionen, startar 18:20.