Back Tillbaka

14:30 – söndag 26 maj

V75 Direkt med Elitloppet

V75Trav

+18. Stödlinjen.se. Spela ansvarsfullt

Elitloppssöndag! Klockan 17:45 idag körs Elitloppet men först ska det avgöras vilka hästar som får delta i finalen. De två försöksloppen körs som avdelning 2 och 3 på V75 med start 12:28 respektive 15:55. De fyra första i varje försök går till finalen men det gäller inte bara att ta sig till finalen. Det gäller också att placera sig bra i försöket för att få välja startspår så tidigt som möjligt i finalen.

Dagens omgång av V75 startar klockan 15 och innehåller mer än ”bara” elitloppsförsöken. Avdelning 1 är exempelvis årets största lopp för kallblod med en miljon i första pris. V75 innehåller sen också ytterligare ett lopp med en miljon i första pris.

Vem vinner då Elitloppet enligt oddsen, sannolikheterna?

Spelbolagen är faktiskt inte helt eniga om den saken men två huvudfavoriter finns det åtminstone. Svenska Francesco Zet, som knappt vet hur det känns att förlora ett travlopp men ännu inte mött den högsta eliten samt den bästa franska hästen Idaho De Tillard. De kör i varsitt försökslopp där Francesco Zet fått ett helt okej startspår spår fem i andra försöket medan Idaho De Tillard drog niten, spår åtta i det första försöket.