Back Tillbaka

12:00 – lördag 15 juni

Stuttgart Open – Semifinaler

+18. Stödlinjen.se. Spela ansvarsfullt

En walkover och en spelare som avbröt sin match, det var skörden när det igår spelades kvartsfinaler i ATP-turneringen i Stuttgart. Man kan kanske hoppas på mer rejäla matcher under lördagen när semifinalerna ska spelas.

Först ut med start klockan 12 är amerikanen Brandon Nakashima och britten Jack Draper. Två unga spelare som har hög kapacitet där Draper är den som på ett bättre sätt såhär långt etablerat sig på övre halvan av ATP-touren. Draper är också högkapabel på gräs, precis som de flesta spelare från Storbritannien och han är klar favorit till att ta sig till final.

Direkt efter den första semifinalen, uppskattningsvis runt klockan 14, spelar de båda italienarna Lorenzo Musetti och Matteo Berrettini i den andra semifinalen. Grusspecialisten Musetti som är märkligt bra på gräs trots att hans spelstil inte borde tillåta det mot den extrema grusspecialisten Berrettini som innan sina problem de senaste åren var en av världens tre bästa på det här underlaget. Berrettini klar favorit där till att nå final.