• 17 ons
 • 18 idag
 • 19 fre
 • 20 lör
 • 21 sön
 • 22 mån
 • 23 tis
 • 24 ons
 • 25 tor
 • 26 fre
 • 27 lör
 • 28 sön
 • 29 mån
 • 30 tis

Sportkanalen på TV och stream

20 jul

lördag

21 jul

söndag

Sportkanalen Sport-sändningar

TVmatchen erbjuder en tablå över alla matcher som visas på Sportkanalen varje dag.

Sportkanalen TV Tablå

Det finns ett stort utbud av matcher i Sportkanalens tablå varje vecka. Varje dag visas utvalda matcher från TV4:s utbud på kanalen. Det sänds både svenska matcher och livematcher från andra länder. Det du bland annat kan se på Sportkanalen är:

Serie A
SHL HockeyAllsvenskan
LaLiga
NBA

Dessutom sänds utvalda matcher och repriser från nämnda ligor på Sportkanalen med jämna mellanrum. Du ser alltså inte bara lite av världens bästa fotboll och livematcher från Serie A, LaLiga och SHL HockeyAllsvenskan på TV4 Sportkanalen, utan du kan också se gamla matcher.

Om man däremot vill titta på NHL, Formel 1 eller annan fotboll än spansk och italiensk får man använda sig av andra kanaler där detta visas. NHL visas exempelvis på Viaplay.

Streama Sportkanalen

Det vanliga är dock att streama kanalen i ditt streamingpaket. Då kan du antingen streama Sportkanalen direkt eller välja vilka utvalda matcher du vill se.

Så här streamar du Sportkanalen på TV4 Play:

Ladda ner TV4 Play-appen eller besök TV4 Play i din webbläsare Logga in eller skapa ett konto. Notera att du måste abonnera på TV4 Play för att få tillgång till Sportkanalen och sportutbudet. Klart! Nu kan du streama Sportkanalen.

Sportkanalen: Pris & Paket

Det finns många olika tv-paket och streamingpaket som har Sportkanalen i sitt utbud. Du kan bland annat få tillgång till Sportkanalen via TV4 Play, Telia och Allente.

I de olika paketen finns all världens bästa sport samt dessutom filmer, tv-serie och annat som kan vara av intresse. Välj ett paket som passar dina preferenser och se till att välja ett paket som även har andra sporter, ligor eller kanaler som du är intresserad av.

Kostnad och prenumerationspaket

TV4 Sport Max via Allente (599 kronor i månaden)
All sport från Telia (649-799 kronor i månaden)
TV4 Play+ Sport (399 kronor i månaden)
TV4 Play+ Sport Total (549 kronor i månaden)

Är Sportkanalen gratis?

Nej, Sportkanalen är ingen gratiskanal, även om den ingår i många abonnemang för streaming och tv. Det är en populär kanal för fotboll och annan sport, men man behöver betala för att få tillgång till Sportkanalen. Däremot går det inte att prenumera enbart på Sportkanalen, utan den är en del av hela paket samt streaminglösningar.

Vad kostar Sportkanalen?

Sportkanalen är en bra kanal för den som gillar sport, men det är inte all sport som kan sändas på kanalen. Kolla runt på marknaden för att hitta ett paket som passar hela ditt behov av sportstreaming. Priset på de hela paketen med Sportkanalen ligger vanligtvis mellan 399-799 kronor i månaden hos olika operatörer.

I vilket paket ingår Sportkanalen?

Sportkanalen ingår i tv-paket och streamingpaket från olika operatörer som Allente, TV4 Play och Telia. Det går inte att komma runt att betala för Sportkanalen eller att endast betala för att se exempelvis NBA på kanalen, utan det krävs att man prenumererar på ett paket som har Sportkanalen för att få tillgång till kanalen.

Vem äger Sportkanalen?

Det är TV4 Media som äger Sportkanalen och man använder den för att sända livematcher och repriser från ligorna man äger rättigheterna till att visa i Sverige.

Hur kan man titta på Sportkanalen?

Du behöver prenumerera på ett tv-paket eller streamingpaket där Sportkanalen ingår för att få tillgång till den tablå av livematcher och repriser som visas på Sportkanalen.

Hur prenumererar man på Sportkanalen?

Du kan prenumerera på Sportkanalen via en rad olika operatörer. Fundera över ditt totala tv- och streamingbehov för att hitta ett paket som passar dina preferenser. Allente, TV4 Play och Telia är tre operatörer som har Sportkanalen i sina paket.