tvmatchen studio

TVMATCHEN STUDIO 2/1

Idag fokuserar vi på mötet mellan Atletico Madrid och Rayo Vallecano som spelas på Wanda Metropolitano 16:15, samt mötet mellan Chelsea och Liverpool som spelas på Stamford Bridge 17:30.

I kvällens första match beger vi oss till Spanien för att se när Atletico Madrid tar emot Rayo Vallecano i omgång nitton av La Liga.

Inför kvällens match ligger hemmalaget på en femteplats i tabellen, kvällens motståndare Rayo Vallecano ligger på en fjärdeplats.
Rayo Vallecano har inlett riktigt bra den här säsongen och ställs nu mot ett Atletico Madrid som underpresterat dem senaste omgångarna, Atletico har förlorat sina fyra senaste matcher i följd.

I kvällens andra match beger vi oss till England för att se när Chelsea tar emot Liverpool i omgång tjugoett av Premier League.

Inför kvällens match ligger hemmalaget på en andraplats i tabellen, dagens motståndare Liverpool ligger på en tredjeplats.
Chelsea har blandat och gett dem senaste omgångarna av Premier League, Londonklubben hra tappat poäng mot lag som Everton, Wolverhamption och Brighton den senaste tiden.
Kan Chelsea håla ihop det mot ett av Europas hetaste lag när Liverpool kommer på besök till ”The Bridge”?

Podcasten laddas även upp som ljudfil dagligen och är tillgänglig via Spotify, Apple och Anchor – du finner samtliga avsnitt till respektive leverantör nedanför:


ApplePodcast Logo
SpotifyPodcast Logo
AnchorPodcast Logo