tvmatchen studio

TVMATCHEN STUDIO 19/10

Idag fokuserar vi på mötet mellan Atletico Madrid och Liverpool som spelas på Wanda Metropolitano 21:00 samt mötet mellan PSG och RB Leipzig som spelas på Parc des Princes 21:00.

I kvällens första match bjuds vi på en ordentlig stormatch när Atletico Madrid tar emot Liverpool i tredje omgången av Champions Leagues gruppspel.
Liverpool har så här långt vunnit sina två inledande matcher av säsongens Champions League och leder gruppen med sina sex poäng.
Atletico Madrid har vunnit en och spelat en oavgjord i de två inledande gruppspelsmatcherna, de regerande spanska mästarna ligger på en andraplats i gruppen inför kvällens match.

I kvällens andra match beger vi oss till Frankrikes huvudstad för att se PSG ta emot RB Leipzig i Champions Leagues gruppspel.
PSG har under de två inledande omgångarna hunnit med att tappa poäng överraskande mot Club Brügge samt vunnit mot fjolårsfinalisterna Manchester City, PSG leder just nu gruppen på fyra poäng.
RB Leipzigs start på detta gruppspel har inte varit det enklaste, laget har förlorat båda sina inledande matcher och ligger just nu sist i gruppen.

TVmatchen Studio finns även som podcast där poddar finns – här finner du alla avsnitt:

Spotify
Apple
Anchor