tvmatchen studio

TVmatchen Studio 18/9

Idag fokuserar vi på mötet mellan Malmö FF och Djurgårdens IF som spelas på Eleda Stadion 15:00 samt mötet mellan Liverpool FC och Crystal Palace som spelas på Anfield 16:00. 

Det vankas stormöte på Eleda Stadion denna eftermiddag när Djurgården reser ner till Malmö i hopp om att befästa sin serieledning i Allsvenskan.
Djurgården har med sig vind i seglen från sin senaste derbyvinst där man slog antagonisterna Hammarby med hela 4-1, det är dock ingen lätt uppgift dem har framför sig då de möter ett revanschsuget Malmö som tidigare i veckan blev utspelade av Juventus inför sin hemmapublik.

I dagens andra match får vi se Liverpool ta emot Crystal Palace på Anfield.
Crystal Palace har blandat och gett i säsongsinledningen av Premier League där dem efter fyra matcher har en förlust, två oavgjorda samt en seger som kom i deras senaste match mot Tottenham.
Liverpool som står för motståndet har sett bra ut i säsongsinledningen sett till deras spel och effektivitet, de har inlett Premier League med tre segrar och en oavgjord match och är just nu obesegrade i både ligaspel och cupspel.

TVmatchen Studio finns även som podcast – här finner du alla avsnitt