tvmatchen studio

TVMATCHEN STUDIO 14/1

Idag fokuserar vi på mötet mellan Dortmund och Freiburg som spelas på Signal Iduna Park 20:30, samt mötet mellan Nice och Nantes som spelas på Allianz Riviera 21:00.

I kvällens första match beger vi oss till Tyskland för att se när Dortmund tar emot Freiburg i omgång nitton av Bundesliga.

Inför kvällens match ligger hemmalaget på en andraplats i tabellen, kvällens motståndare Freiburg ligger på en fjärdeplats.
Dortmund ställs för en klurig uppgift när man tar emot ett Freiburg som har överraskat den här säsongen. Dortmund har dock inget att förlora och måste ta tre poäng för att hålla liv i titelstriden med Bayern München.

I kvällens andra match beger vi oss till Frankrike för att se när Nice tar emot Nantes i omgång tjugoett av Ligue 1.

Inför kvällens match ligger hemmalaget på en andraplats i tabellen, kvällens motståndare Nantes ligger på en niondeplats.
Vid en eventuell vinst ikväll kan Nantes hoppa upp till en preliminär fjärdeplats i Ligue 1. Kan ett formstarkt Nantes slå ett Nice som har vunnit sina tre senaste matcher i ligaspelet?

Podcasten laddas även upp som ljudfil dagligen och är tillgänglig via Spotify, Apple och Anchor – du finner samtliga avsnitt till respektive leverantör nedanför:


ApplePodcast Logo
SpotifyPodcast Logo
AnchorPodcast Logo