(Photo by Yuri KADOBNOV / AFP)

Manchester City – Chelsea – Så får du 51(?!) gånger pengarna på Chelsea-vinst

Regerande mästarna Manchester City tar emot uppstickarna Chelsea på lördagskvällen.

Efter ett långt långt landslagsuppehåll är nu den engelska toppfotbollen tillbaka. Och vi bjuds på en riktig smällkaramell i form av Man City mot Chelsea. Om du vill krydda matchen lite extra så finns det ett specialerbjudande på matchen som du hittar längre ner i artikeln där du kan få 51 gånger pengarna på Chelsea.

Formsvagt City

City förlorade senast mot serieledarna Liverpool och är inne i en riktig svacka. När Guardiolas mannar är på humör så kan de spela ut vilket lag som helst, men den här säsongen känner man inte riktigt igen de ljusblå.

Man har visserligen gjort flest mål i ligan och släppt in 13, men då ska man notera matchen mot hopplösa Watford då man vann med 8-0.

Det största frågetecknet för Guardiola är backlinjen som är skadedrabbad, trots den breda truppen. Laporte och Zinchenko är båda skadade sen tidigare, och John Stones har inte imponerat. Istället har Pep fått laborera och skickat ner mittfältaren Fernandinho för att försöka stabilisera upp försvaret.

Chelsea känns pigga

Chelsea har överraskat den här säsongen med sina ynglingar och är faktiskt en poäng framför City inför matchen. Man har sex raka vinster i ligan och Frank Lampard har verkligen fått fart på det här laget, som fick leta värvningar inom organsationen då de tilldelats ett transferförbud. Ett förbud som verkar ha varit till deras fördel. Tammy Abraham som tidigare varit utlånad är tillbaka i blå skrud och ligger på andraplats i skytteligan med tio fullträffar. Lägg till en tjugoårig Mason Mount med fyra mål i ligan som nog inte så många hade koll på inför säsongen.

Senaste gången de här två lagen möttes var det utskåpning med 6-0 på Etihad Stadium men det är två väldigt annorlunda lag som möts nu. Manchester City är klara favoriter sett till oddsen, men Chelsea ser väldigt intressanta ut, speciellt om man jämför de två lagens formkurva.

51 gånger insatsen på Chelsea hos 888sport

888sport har ett intressant erbjudande om du vill spela på en Chelsea-vinst. Hela 51 gånger insatsen finns att hämta för nya medlemmar hos 888sport. Instruktionerna är enkla: Bli medlem hos 888sport via länken nedan.