Fotbollsexperten Free2Play rullar vidare – vecka 4

Än så länge har vi inte lyckats få en vinnare i vårt fotbollsspel Fotbollsexperten. Vi är nu inne på vår fjärde vecka utan en vinnare, vilket innebär att prispotten är nu uppe på 80 000 kr.

Allt du behöver göra är att tippa resultaten i sex matcher.


Till Fotbollsexperten Free2Play – med chans på 80 000 kr


Veckans kupong:

  • Bayern München – Bochum
  • Atletico Madrid – Athletic Bilbao
  • Aston Villa – Everton
  • Tottenham – Chelsea
  • PSG – Lyon
  • Juventus – Milan

Bayern München är stora favoriter här och frågan är väl inte vem som vinner här, utan snarare hur mycket Bayern vinner med. Matchen spelas på lördag. Bayern möter för övrigt Barcelona under tisdagen i Champions League.

Atletico Madrid mot Bilbao lär bli en tajt historia. Inget av lagen har förlorat än och båda är med i topp. Krysset ligger nära till hands här. Atletico möter för övrigt Porto på onsdagen i Champions League.

Aston Villa mot Everton. Ett klassiskt mittenmöte. Everton har ännu inte förlorat, dock så har de en hängmatch samt ett lättare spelschema att tacka för det. Villa å andra sidan har två förluster på fyra spelade. Jämnt skägg.

Tottenham kommer från en tung 3-0-förlust mot Crystal Palace. Men det ska sägas att det var 0-0 fram till 76:e minuten som kom på straff. Drygt 20 minuter tidigare hade Spurs Tanganga fått sitt andra gula. Senaste mötena mellan Spurs och Chelsea har varit tajta, men här är Chelsea favoriter.

PSG tar emot Lyon. Föga förvånande är det PSG som ligger i topp efter fem segrar på fem möjliga. Lyon har hittills stått för en okej inledning i ligaspelet, men här blir det inga poäng. Enkel etta.
PSG möter för övrigt Club Brugge under onsdagen i Champions League.

Kanske den mest intressanta matchen på kupongen. Juventus tar emot Milan. Milan har inlett med tre segrar och senast gjorde Zlatan comeback med både ny frisyr och nytt mål. För Juventus så är inledningen av säsongen allt annat än bra och man har en pinne på tre matcher. Juventus skärper nog till sig för en sån här match, men det här kan gå åt båda hållen.


Till Fotbollsexperten Free2Play – med chans på 80 000 kr