Dags för Sverige att krossa lillebror Norge – så kan du få 10x pengarna på Svensk vinst

På söndag är det äntligen dags för årets hetaste fotbollsmatch för det svenska herrlandslaget. Norge kommer på besök, mycket står på spel och det är inte utan en viss känsla av revansch som man går in till söndagens match efter det snöpliga avslutet på vårens möte. Inte nog med att Norges hopp om EM 2020 ska skjutas i sank, Sverige ska med seger på söndag ta ett stort kliv mot mästerskapet nästa sommar. Spela svensk seger till 1.80 hos Unibet och ta del av deras generösa välkomstbonus där du får upp till 500 kronor extra att spela för!

Oavgjort resultat som lovade mer

Det har gått knappa sex månader sedan den där kyliga vårkvällen på Ullevål där vi bjöds på en smått galen tillställning. 3-3 blev resultatet i en match där Sverige förde det mesta av spelet och i ärlighetens namn skulle vunnit.

Norrmännen firade poängen man fick senast lagen möttes likt en seger och tror man på något liknande på söndag blir det ett tufft uppvaknande för gästerna. Sverige kommer inte ge bort några poäng likt man gjorde i våras, speciellt inte på hemmaplan. Sverige var det klart bättre laget senast, och med den gula väggen emot sig kommer norrmännen få åka hem tomhänta.

Det har spekulerats en hel del kring hur Janne Andersson kommer välja att ställa upp det svenska laget på söndag. Alexander Isak är spelaren som alla vill se från start och visst vore det frestande att se vad han kan uträtta mot en begränsad norsk försvarslinje. Isak visade vilken extrem talang han är när han stod för två mål mot Färöarna och känns given i anfallet. Lägg därtill en Robin Quaison i form och vi kan ha en trevlig söndagskväll framför oss. I de bakre leden lutar det mesta åt firma Lindelöf-Nilsson/Granqvist som mittbackskollegor, flankerade av Krafth och Bengtsson.

Sverige sätter Norge på plats

Vid svensk seger på söndag står Sverige med ena benet i mästerskapet nästa sommar. Trots en del norska hot i form av Joshua King och en pånyttfödd Martin Odegaard ska detta vara en match där Sverige gäller som favoriter. Kikar man till oddsen hos Unibet erbjuds 1.80 gånger insatsen på en svensk vinst. Med hemmaplansfördelen i ryggen, ett starkare lag på pappret och en möjlighet att hänga av Norge i jakten på EM 2020 kommer Sverige lösa tre underbara poäng på söndag.

Steg för steg

1. Gå till Unibets kampanjsida och läs T&C noga ->HÄR
2. Gör en insättning på 100kr och få totalt 600 att spela för
3. Sätt allt på Sverige (1.80 i odds)
4. Sitter spelat gör du din insatta hundralapp till 1080kr