TVMatchen Betting » Oddsjämförelse – Jämför odds på sport

Oddsjämförelse – Jämför odds på sport

Jämför odds på ett och samma ställe – från olika sporter, ligor och matcher. Genom vår oddsjämförelse hittar du och kan jämföra marknadens bästa odds från dagens alla sportevenemang. 

Med bara ett knapptryck hittar du dagens odds från önskad sport. Anmärk att oddsjämförelsen uppdateras automatiskt, så att du alltid kan ta del av de senaste oddsen.

Filtrera & Jämför odds 

Att hitta de bästa oddsen är A och O när det kommer till betting. Just av den anledningen rekommenderar vi varmt att utnyttja; filtrera och jämföra odds innan du placerat det spel som lockar dig. 

När du jämför odds med oss hittar du olika spel från alla tänkbara sporter, evenemang och inte minst spelbolag. Vi har handplockat de bästa sådana – med den högsta återbetalningen – för att du ska slippa förlora spelvärde. 

Via våra filtreringsalternativ kan du enkelt finna odds från massvis av olika marknader, däribland:

  • Resultatet i matchen.
  • Antal poäng eller mål.
  • Specialspel.
  • Poängspelare eller målskyttar.
  • Långtidsspel.

Jämförelse av live odds

Med vår oddsjämförelse får du inte bara ta del av utbudet som finns inför en match, dessutom jämför vi live odds. På så sätt kan du enkelt klippa dina spel till högst betalt, mitt under matchens gång.

När det kommer till live odds specifikt finns det stora möjligheter att hitta stora klipp. Detta eftersom spelbolagen enkelt, till följd av omedelbara händelser och snabba oddsrörelser, kan hamna i obalans mot varandra. 

Med andra ord kan en bettingsida under en kortare period ha avsevärt mycket högre odds än ett annat på samma spel, men tidsramen tenderar att vara kort och man måste vara snabb på pucken för att kunna nyttja dessa utstick. Precis därför rekommenderar vi varmt att använda oddsjämförelsen även för live odds. 

Tidseffektivisera med oddsjämförelsen

Utöver att faktiskt få ta del av den högsta möjliga återbetalningen är oddsjämförelsen dessutom det enklaste sättet att tidseffektivisera din jakt på nästa spel.

Istället för att hoppa mellan olika spelbolag och flikar, får du alla odds jämförda på ett och samma ställe. Och från stort antal olika marknader. Med andra ord: spara din tid och förbättra dina spelresultat – på en och samma gång.

Våra tips när du ska betta på odds

För att bli en långsiktig vinnare på odds kräver det en stor portion av disciplin, kunskap samt strategi. Ett av de viktigaste knepen är att inte nöja sig med lägre odds än vad man faktiskt kan få – och det kräver således att man öppnar konton hos flera bettingsidor, snarare än en enda. 

  • Spela alltid till det bästa tillgängliga oddset.
  • Jämför spelbolag & odds i vår oddsjämförelse.
  • Läs på inför matchen.
  • Räkna om odds till procent. Betalar det bättre än sannolikheten?
  • Bokför dina spel – och lär dig av dina misstag.

Givetvis finns det en radda faktorer att beakta när man bettar och det tar tid att att vässa på sina kunskaper, men bara av att vara uppmärksam på ovanstående ökar dina chanser till att spela med framgång betydligt större.