EM 2024 bästa spelare odds & betting

EM 2024 bästa spelare odds behandlar individuella prestationer snarare än nationens framgång, även om det ofta går hand i hand. Svenska spelbolag erbjuder EM odds där det gäller att betta på bästa spelare under turneringen. Vi ska titta närmare på vilka spelare som kan tänkas utmärka sig under mästerskapet i Tyskland.

Bäst anfallare i EM 2024 odds

Harry Kane – England

 • Odds: 6.00 (bet365)

Harry Kane har fortsatt att ösa in mål efter flytten från Tottenham till Bayern München. Utöver ett snitt på mer än ett mål per match i Bundesliga har han fortsatt att leverera i det engelska landslaget. Englands främsta målskytt genom tiderna är en given kandidat när man ska betta på bästa spelare i EM, inte minst när det kommer till anfallare.

För mer information om engelska landslaget, se sidan oddsen för England.

Bäst ytter-forward i EM 2024 odds

Kylian Mbappé – Frankrike

 • Odds: 6.00 (bet365)

Superstjärnan Kylian Mbappé har redan varit med om att föra Frankrike till VM-guld och VM-silver. Med siktet inställt på sin första titel i EM-sammanhang tror vi att fransmannen visar sig från sin bästa sida. Gör otroligt många mål och är också en skicklig framspelare, egenskaper som sticker ut och som man ska ha i åtanke för betting på EM 2024 bästa spelare odds.

För mer information om franska landslaget, se sidan oddsen för Frankrike.

Bäst mittfältare i EM 2024 odds

Jude Bellingham – England

 • Odds: 15.00 (bet365)

Från att som mest ha gjort åtta mål i ligaspelet under en säsong har Jude Bellingham i Real Madrid exploderat och gjort mer än det dubbla antalet. Mittfältaren har tagit en given plats i Gareth Southgates landslag och kommer behöva spela på toppen av sin förmåga om England ska vinna ett efterlängtat EM-guld.

Bäst ytterback i EM 2024 odds

Theo Hernandez – Frankrike

 • Odds: 13.00 (SpeedyBet)

Theo Hernandez har varit en av Milans absolut bästa spelare under säsongen. Om Frankrike ska stå som vinnare av Fotbolls-EM krävs det att alla lagdelar utmärker sig. På vänsterbackspositionen blir det svårt för motståndarna att ta sig förbi, samtidigt som Hernandez bidrar i offensiven. För betting på EM 2024 spelare är Hernandez ett bra alternativ för bästa ytterback.

Bäst mittback i EM 2024 odds

Virgil van Dijk – Nederländerna

 • Odds: 13.00 (SpeedyBet)

Med en tuff grupp inför EM har Virgil van Dijk och Nederländerna en klurig uppgift framför sig. Spelbolag med odds på bästa försvarare håller Liverpools försvarsgeneral högt. Nederländerna är en outsider till att gå hela vägen, vilket skulle göra Van Dijk till en given kandidat för bästa spelare EM odds på mittbackar under turneringen.

Bäst målvakt i EM 2024 odds

Mike Maignan – Frankrike & AC Milan

 • Odds: 13.00 (SpeedyBet)

Vi återvänder till Frankrike och AC Milan. Målvakten Mike Maignan har tagit över efter Gianluigi Donnarumma i den italienska storklubben. EM 2024 målvakt odds favoriserar Maignan till att utmärka sig mest på positionen, vilket vi med säsongen i åtanke inte ställer oss frågande till.

Bästa offensiva spelare i EM 2024 odds

 • Kylian Mbappé – Frankrike & Paris Saint-Germain

Medan Englands Kane utmärker sig i målskyttet och mycket väl kan göra flest mål ser vi Kylian Mbappé som den mer kompletta offensiva spelaren, något som EM 2024 bästa spelare odds visar. Ska Frankrike vinna EM är det med Mbappé i sitt bästa slag. Han har leverart genomgående under säsongen med både mål och assist.

Bästa defensiva spelare i EM 2024 odds

 • Virgil van Dijk – Nederländerna & Liverpool

Det finns ont om mittbackar som kan mäta sig med Virgil van Dijk och även om odds på fotbolls em 2024 inte favoriserar Nederländerna finns det kvalitet i truppen, inte minst på mittbackspositionen, som gör att det kan bära långt i slutändan.

Toppspelare att hålla utkik efter i EM 2024 – analyserar kandidater

Favoriter

När det kommer till betting på EM 2024 spelare finns det ett par kandidater som sticker ut i listan av bästa spelare odds. Man kan utmärka sig genom målskytte, involvering i allting som händer offensivt eller genom ett skoningslöst försvarsspel.

EM 2024 bästa spelare odds som är mest förmånliga är på spelare i lag som förväntas gå långt i turneringen. Spelare med lägre bästa spelare odds, bästa mittfältare EM 2024 odds och så vidare ingår i potentiellt vinnande nationer.

 • Kylian Mbappé – Frankrike
 • Jude Bellingham – England
 • Harry Kane – England
 • Virgil van Dijk – Nederländerna
 • Jamal Musiala – Tyskland
 • Theo Hernandez – Frankrike
 • Mike Maignan – Frankrike
 • Kevin De Bruyne – Belgien
 • Cristiano Ronaldo – Portugal

Outsiders

Det finns också en samling namn som inte är bland favoriterna sett till bästa spelare EM odds men som mycket väl kan vinna utmärkelser ändå, förutsatt att deras lag tar sig till slutspel i turneringen. Det gäller att pricka formen precis innan mästerskapet för att det ska gå vägen.

 • Joshua Kimmich – Tyskland
 • Antoine Griezmann – Frankrike
 • Rodri – Spanien
 • Gianluigi Donnarumma – Italien
 • Romelu Lukaku – Belgien
 • Luka Modric – Kroatien
 • Bruno Fernandes – Portugal
 • Christian Eriksen – Danmark

Betting på EM 2024 bästa spelare odds

Hur går du tillväga för att betta på bästa spelare odds under EM 2024? Det finns mängder av spelbolag att välja mellan på den svenska marknaden där du kan betta på EM 2024 bästa spelare odds. Genom att jämföra oddsen och hitta högst odds finns även chansen att maximera din eventuella utdelning.

Du kan även spela på enskilda matcher, vilken nation som lyfter EM-pokalen och flera olika marknader som berör turneringen. En insättning 100 kr kan generera en välkomstbonus hos spelbolagen som du kan använda till att utforska sajtens utbud av odds på fotboll. Tänk på att var 18 år & spela ansvarsfullt.

 1. Välj ett spelbolag som erbjuder EM 2024 bästa spelare odds
 2. Gör din första insättning på minst 100 kr
 3. Hitta bäst odds för ditt önskade spelval
 4. Placera ditt spel med önskad insats

Förutom att satsa på enskilda spelare, kan du också utforska oddsen för de lag som förväntas prestera bäst i turneringen. Bland favoriterna hittar vi:

Danmark: För att få de senaste oddsen och utförliga analyser om Danmarks chanser, besök vår sida om Danmark odds.

Frankrike: Läs mer om Frankrikes odds och möjligheter att vinna på vår sida om Frankrike EM odds.

England: England är en stark kandidat och du kan hitta detaljerade odds och information på vår sida om England EM odds.

Kroatien: För en djupgående analys och aktuella odds, se vår sida om Kroatien EM odds.

Portugal: Få insikter om Portugals vinstchanser på vår sida om Portugal EM odds.

Spanien: Upptäck Spaniens möjligheter och odds på vår sida om Spanien EM odds.

Tyskland: Värdnationen Tyskland är alltid en kraft att räkna med. Läs mer på vår sida om Tyskland EM odds.

Genom att följa dessa länkar kan du få en bättre förståelse för de bästa oddsen och de tippade favoriterna till att vinna EM 2024. Oavsett vilken nation eller spelare du väljer att satsa på, kom ihåg att jämföra odds och spela ansvarsfullt.

FAQs

Vem är favorit till att vinna EM 2024 bästa spelare?

Olika spelbolag har olika favoriter för vem som vinner priset som bästa spelare i EM 2024, med bland annat Kylian Mbappé, Jude Bellingham och Kevin De Bruyne som starka kandidater till utmärkelsen.

Vilka EM 2024 bästa spelare odds finns för Kevin De Bruyne?

Kevin De Bruyne är en stark kandidat till att vinna utmärkelsen som bästa spelare i EM 2024. Han kommer att vinna utmärkelsen om Belgien skulle ta sig hela vägen, vilket det går att hitta relativt höga odds på.

Var kan jag betta på bästa spelare i EM 2024?

Du kan betta på EM 2024 bästa spelare odds på spelbolag som innehar en svensk licens, det vill säga sajter där du kan spela tryggt och säkert.