Portugal Fotbolls EM 2024 Odds

Under EM i fotboll 2024 i Tyskland kan endast en vinnare koras, men det kan vara strategiskt att satsa på flera lag om du vill spela på vem som vinner EM 2024 i fotboll.

I denna guide fokuserar vi på Portugals odds inför EM 2024 och analyserar deras chanser att vinna turneringen. Vi rekommenderar att du jämför oddsen från olika spelbolag om du planerar att satsa på EM, eftersom det kan hjälpa dig att hitta de bästa oddsen.

Portugals EM 2024 odds

Det finns många EM-odds hos spelbolagen, och nedan kan du se de bästa EM-oddsen för Portugal. Enligt spelbolagen är Portugal bland favoriterna att vinna EM 2024.

Portugal som vinnare av EM ger cirka odds 9.00. Det är bara Tyskland, Frankrike och England som spelbolagen har större förtroende för.

Om Portugal vinner EM, skulle det vara andra gången i historien. Portugal har faktiskt vunnit turneringen tidigare, det gjorde de 2016 när de besegrade Frankrike i finalen efter förlängning. 2004 var portugiserna också i EM-finalen, men då förlorade de på hemmaplan mot Grekland med 0-1.

Vid senaste EM åkte det portugisiska landslaget ut redan i åttondelsfinalen mot Belgien, så de har något att revanschera denna sommar under slutspelet i Tyskland. I EM-kvalet 2024 sopade Portugal bort motståndet, och lyckades vinna alla tio matcher i kvalgruppen, där de spelade mot lag som Slovakien, Luxemburg, Island, Bosnien-Hercegovina och Liechtenstein. Portugiserna hade också en imponerande målskillnad på hela 36-2, vilket säger en hel del om Portugals kvaliteter.

Cristiano Ronaldo är fortfarande det klart största namnet i den portugisiska truppen, men Ronaldo är troligen inte längre den bästa spelaren. Truppen inkluderar profiler som stjärnan Bruno Fernandes och Bernardo Silva för att nämna några.

Roberto Martinez, tränare för det portugisiska landslaget, leder ett lag som har potentialen att nå långt, men vid EM-slutspelet finns det många andra starka konkurrenter. Med odds på 9.00 är Portugal ändå ett lag att hålla ögonen på om du funderar på att satsa på ett lag att vinna EM. Om du läser speltips inför EM och stöter på rekommendationer för Portugal, kan du följa den rekommendationen.

Portugal EM 2024 spelschema

  • Portugal – Tjeckien: Tisdag den 18 juni kl. 18.00
  • Turkiet – Portugal: Lördag den 22 juni kl. 18.00
  • Georgien – Portugal: Onsdag den 26 juni kl. 21.00

Här kan du få en överblick över alla Portugals matcher i EM i fotboll. Du kan se vilken dag Portugal spelar och vilken tid matcherna startar.

Portugiserna kommer att spela sina tre gruppspelsmatcher i Leipzig, Dortmund och Gelsenkirchen, och de är storfavoriter att vinna sin grupp. Det skulle vara en enorm besvikelse om Portugal inte tar sig vidare från gruppspelet.

Öppningsmatchen mot Tjeckien är de favoriter att vinna, och om de gör det har de redan lagt grunden för att gå vidare från gruppen.

Som nämnt kan du satsa på att Portugal vinner EM 2024, men det finns också andra spelalternativ på EM i fotboll hos spelbolagen, såsom:

  • Portugal att nå semifinalen
  • Portugal att nå kvartsfinalen
  • Portugal att vinna sin grupp
  • Portugal att ta sig vidare från gruppen

Portugals chanser EM i fotboll 2024

Portugal är bland favoriterna att vinna EM i fotboll denna sommar, och det är de bland annat på grund av att de har fantastiska fotbollsspelare i truppen.

Om Portugal som förväntat vinner sin grupp, kommer de att möta tredjeplatsen från antingen Grupp A, B eller C, och det kan potentiellt vara nationer som Ungern, Skottland, Kroatien, Italien, Danmark eller Serbien. Om Portugal möter ett av dessa landslag i åttondelsfinalen kommer de att vara favoriter att avancera till kvartsfinalerna vid EM 2024. Portugal ger cirka odds 1.57 för att nå kvartsfinalen, så det är också något som spelbolagen förväntar sig att de gör.

Portugiserna har inte förlorat en tävlingsmatch sedan den 10 december 2022, då de förlorade VM-kvartsfinalen mot Marocko med 1-0. Det blev dock en överraskande förlust för Portugal i en vänskapsmatch mot Slovenien den 26 mars, där de förlorade med 2-0. Portugal spelade visserligen inte med sin starkaste startelva i matchen, men det var ändå oväntat att de förlorade mot Slovenien.

I skrivande stund har Portugal inga skador på några nyckelspelare, men det är osäkert om Pedro Neto kommer att vara tillgänglig. Om Pedro Neto är tillgänglig är det emellertid inte säkert att han tas med i truppen av Roberto Martinez.

Se oddsen för gruppspel

Oddsen för gruppspel i Fotbolls-EM 2024 erbjuder spännande möjligheter att följa lagens framgångar. För de senaste oddsen och detaljerade spelmöjligheter, besök vår sida om Fotbolls-EM grupper.

FAQs

Vad är Portugals odds att vinna EM 2024?

Enligt spelbolagen är Portugal ett lag som har riktigt goda möjligheter att vinna EM. Oddsen för en portugisisk seger i turneringen ligger på cirka 9.00, och det är bara Tyskland, Frankrike och det engelska landslaget som bedöms ha bättre chanser att stå som segrare i EM-finalen den 14 juli i Berlin, där finalen spelas på Olympiastadion.

Hur ser Portugals gruppspel ut i EM 2024?

Portugal har hamnat i grupp F i EM, där de möter nationer som Tjeckien, Turkiet och Georgien. Det är första gången någonsin som Georgien är med i en EM-turnering i fotboll, vilket betyder att det troligen kommer att bli svårt för dem att ta sig vidare från gruppen.

Finns det bra bettingmöjligheter på Portugal i EM 2024?

Ja, det finns gott om möjligheter att betta på Portugal vid EM 2024! Spelbolagen har verkligen dukat upp med en hel del EM-odds. Hos bettingbolagen kan du hitta spel på allt från vinnaren av turneringen till skyttekung i EM. Du kan också lägga ett bet på om Portugal vinner sin grupp, om de tar sig vidare till kvartsfinalen, om de når semifinalen eller om de når finalen. Det här är bara ett litet urval av de många EM-oddsen som finns tillgängliga. Om du spelar på EM eller andra evenemang, kom ihåg att spela ansvarsfullt och att endast spela för pengar som du har råd att förlora.