Spanien Fotbolls EM 2024 Odds

Spanien hoppas kunna vinna nationens första EM-guld på herrsidan sedan 2012, under en period när man vann tre raka mästerskap. Spanien EM odds till fotbolls-EM 2024 i Tyskland bjuder in till spel till höga odds, och ett spanskt landslag som kanske för en gång skull underskattas?

Spanien EM odds 2024

Genom åren har Spanien stått som vinnare av fotbolls-EM flera gånger, med guldmedaljer både 2008 och 2012. Många gånger har man varit favoriter sett till odds på vinnare. Det spanska landslaget kan alltid skicka en stjärnfylld trupp.

Även fast Spanien fortfarande har chans att gå hela vägen i år är man dock inte favoriter till att vinna. Favoritskapet innan turneringen ligger istället på England, Frankrike och Tyskland.

Oddsen pekar däremot ut Spanien som en utmanare och det gäller helt enkelt att pricka formen till mästerskapet. Redan i gruppspelet väntar tufft motstånd i form av Italien, Kroatien och Albanien i det som av många benämns som ”Dödens grupp”.

Spanien odds att vinna EM 2024 hos olika spelbolag placerar laget som en kandidat till att nå finalen. Oddsen för Spanien som vinnare av fotbolls-EM 2024 ligger strax under 10x insatsen.

  • Betinia – 8.80
  • Bet365 – 9.00
  • Expekt – 9.00
  • LeoVegas – 9.00
  • SpeedyBet – 9.00

Spanien EM 2024 spelschema

  • Spanien – Kroatien: 18:00, 15 juni 2024
  • Spanien – Italien: 18:00, 20 juni 2024
  • Spanien – Albanien: 21:00, 24 juni 2024

Om Spanien vinner EM är det genom att stå för en närmast historisk bedrift, med tanke på hur vägen fram till finalen ser ut. Även om man är favorit att vinna Grupp B i sommarens stora fotbollsfest väntar motstånd av tuffaste slag i det här skedet av turneringen.

Vad sägs om turneringens regerande mästare Italien, som har en förmåga att lyfta sig när det vankas stora mästerskap? Eller bronsmedaljörerna från VM 2022, Kroatien?

Även Albanien ska respekteras när man går in i EM. Ett talangfullt landslag lyckades ta sig till nationens andra Europamästerskap och gjorde det genom att imponera från början till slut.

Mästerskapet i Tyskland inleds för Spaniens del den 15 juni när man ställs mot Kroatien på Olympiastadion i Berlin. Likt för hela EM kan vi räkna med slutsålda matcher även när Spanien tar sig an Italien och Albanien därefter.

Långt innan turneringen har fotbollsälskare världen över sett fram emot Grupp C och upplösningen i densamma. För bästa möjliga chans att vinna EM 2024 bör Spanien sluta etta i gruppen. Odds för gruppvinnarna pekar positivt på Spanien.

Om Spanien vinner sin grupp väntar en trea från antingen Grupp A, Grupp D, Grupp E eller Grupp F. En andraplats skulle innebära ett möte mot tvåan i Grupp A innehållandes bland annat Tyskland.

Spaniens chanser och odds är värda att kika närmare på. Med chans att vinna mästerskapet samt Spanien odds att vinna EM av det högre slaget kan man göra sig en slant genom att spela på spanjorernas framgång.

Säkerställ att du kan spela ansvarsfullt på fotbolls-EM 2024 genom att välja svenska spelbolag. Läs mer om eventuella bonusar och kampanjer som varje aktör erbjuder.

Spaniens chanser i EM 2024

Att Spanien vinner fotbolls-EM 2024 är lång ifrån en omöjlighet och odds på vinnare visar att man är en av favoriterna, även om England, Frankrike och Tyskland framför allt ges större chans.

Utöver att Spanien vinner EM finns det andra EM-odds som är intressanta. I Gruppspelet är man till exempel favoriter att vinna gruppen, med tuff konkurrens från mästerskapets regerande mästare i Italien.

Med det sagt gillar vi odds på att Spanien vinner sin grupp vilket betalar runt 1.80 hos många spelbolag. Man kommer att vara favoriter i såväl den inledande matchen mot Kroatien som mot Italien och Albanien.

Det finns spelare av hög klass på samtliga positioner i det spanska laget och man är det bästa laget i sin grupp. Även om det kommer bli tufft att vinna gruppen är vårt speltips inför turneringen att man gör det. Det är framför allt Italien och Kroatien som är lagets två stora konkurrenter om förstaplatsen.

Hur långt kan Spanien gå därefter? Vi tror att chanserna för Spanien att gå hela vägen är relativt stora och förespråkar därmed spel på Spanien att vinna EM 2024.

Därtill finns det ytterligare ett par marknader som är intressanta med förmånliga odds på det spanska laget, bland annat nämnda gruppvinnare samt Spanien att nå finalen.

Vårt tips

Med det Spanien odds att vinna EM 2024 som erbjuds kan vi inte blunda. Det är trots allt ett lag som har en av världens absolut bästa mittfältare i Rodri. Även om man kommer att sakna Gavi finns det andra spelare som finns tillgängliga och som mer än håller måttet i den här typen av sammanhang. Tipset är helt enkelt Spanien att vinna fotbolls-EM 2024.

FAQs

Vilka är Spanien EM odds att vinna turneringen 2024?

Spanien att vinna EM 2024 odds går att finna till runt 9x pengarna, och till med högre hos vissa spelbolag. Det är ett förmånligt odds sett till vilka spelare Spanien kan ställa upp med. Gruppspelet blir ett ordentligt test, som visar var laget står när mästerskapet tar sin början,

Vilka lag spelar Spanien mot i Grupp B i fotbolls-EM 2024?

I vad som kallas ”Dödens grupp” inleder Spanien fotbolls-EM 2024 med att möta Kroatien i Berlin. Därefter väntar ett tungviktsmöte mot Italien innan man avslutar gruppspelet mot Albanien. Det är tre tuffa motståndare mot vilka Spanien behöver spela nära toppen av sin förmåga.

Finns det några bra Spanien EM odds på fotbolls-EM 2024?

Ja! Vi gillar alla höga odds som erbjuds på Spanien att vinna EM 2024, Spanien att gå till finalen och Spanien att vinna Grupp B. Det återstår att se hur långt det bär för ett av 2000-talets absolut bästa landslag, på jakt efter den första medaljen sedan EM 2012.