Speltips: Valencia – Celta Vigo 17/1

Copa del Rey har kommit fram till åttondelsfinalerna. Onsdagen den 17 januari januari 2024 tar ett formstark Valencia emot Celta Vigo för att göra upp om en biljett till nästa fas i turneringen. Hemmalaget har under den senaste tiden visat små glimtar av sina fornstora dagars fotboll och är favoriter till avancemanget.

Speltips:Valencia går vidare
Odds:1.62
Spelbolag:Bet365
Avspark:20:00, onsdag 17 januari 2024
Tror du också att Valencia går vidare? Rygga spelet hos Bet365!

Reklamlänk | 18+ år – Spela ansvarsfullt, Stodlinjen.se, Spelpaus.se Läs fullständiga regler och villkor här. Bonuskoden TVG365 kan användas under registreringen, men ändrar inte erbjudandebeloppet på något sätt.

Efter många år av svaga prestationer, där man ibland till och med har behövt kämpa för att hålla sig kvar i La Liga, börjar Valencia plötsligt påminna om det lag man en gång var. Det går inte att kalla dem ett storlag på samma sätt som de var i början av 2000-talet, men man verkar åtminstone ha tagit ett steg framåt den här säsongen.

I mitten av december kryssade Valencia hemma mot FC Barcelona i ligaspelet. Detta verkade ha blivit ett slags startskott. Sedan dess har laget nämligen enbart stått för segrar i de fyra tävlingsmatcher som man har spelat. När Valencia nu tar emot Celta Vigo på Mestalla i åttondelsfinal i Cope del Rey gör man det med ett sällsynt självförtroende.

Valencia vågar drömma om en titel

Valencia har inte fått lyfta en pokal i skyn sedan man vann just Copa del Rey säsongen 2018/19. Mörka år har efterföljt det guldet. Nu börjar dock supportrarna våga hoppas på att man kanske ska kunna vara med och slåss om en titel igen. Endast fyra segrar står mellan dem och trofén.

Vi väljer att spela på att drömmen kommer att leva vidare i åtminstone en runda till och spelar därför på att Valencia går vidare. Celta Vigo är på inget vis ett dåligt lag, men har haft riktigt kämpigt den här säsongen. Försvarsspelet fungerar inte riktigt som det ska och nu saknar man dessutom den svenske mittbacken Carl Starfelt. Kanske kan man tvinga fram en förlängning, men vi tror inte att Celta Vigo kommer att spela fler matcher i Copa del Rey den här säsongen. Resan slutar här.

Letar du efter en ny bettingsida att spela på? Här hittar du marknadens bästa oddsbonusar!

1 250 kr i spelkrediter

  • Bet365 Bonuskod: TVG365
  • Mer än 600 000 live streams varje år
  • Bäst på live betting